Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők, ízületre étkezési...

Testépítők, ízületre étkezési zselatin vélemény?

Figyelt kérdés
Azt olvastam , hogy a zselatin jó a fájó ízületekre. tapasztalat, valaki? elég ha csak annyit csinálok vele hogy egy jó forró pohár vízbe belerakom és kevergetem? Besűrűsödni be sűrűsödik, ha megvárom még kihűl és megeszem úgy az rendben van? nem akarok nagyon főzöcskézni végűlis így is ugyan olyan lesz. :D
2014. febr. 12. 17:32
 1/2 TOMAtm ***** válasza:
0%

nem látom az összefüggést a zselatin és az izületek közt.fájó izületre a fokozott terhelés segít,mert a tested megnöveli az izületi folyadék szintjét.

Ez amerikában hatalmas probléma,mert ott nem mozognak az emberek,viszont túlsúlyosak,ezért kevés a folyadék az izületeik között és fáj nekik.

2014. febr. 12. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Van összefüggés a zselatin és az izületek között, már olvastam, hogy volt akinek bevált, de inkább ilyen női weboldalakon olvastam ezeket.

De 20g zselatin ma már 100ft körül van, így jobban megérné, ha vennél valamilyen izületvédőt.

2014. febr. 13. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!