Skinny-fat effektusban szenvedők, ti először tömegeltetek vagy fogytatok?
Figyelt kérdés
171 cm vagyok és 65 kg, ennek ellenére magas a testzsírom, ami a hasamra összpontosul, viszont a végtagjaim pedig vékonyak. Nehezen is hízok, és ha több kalóriát kéne bevinnem, annak a nagy része is hasra menne fel, edzés mellett is. Mit tegyek?2016. ápr. 19. 22:42
1/8 A kérdező kommentje:
És emellett még nagyon gyenge is vagyok, 2 húzódzkodás is problémát okoz.
2016. ápr. 19. 22:44
2/8 anonim válasza:
egyél pont annyit, amennyi kell, tiszta kajából. igy fogyhatsz is, és izmosodhatsz is. hogy mennyi az annyi azt neked kell belőni. általában ts x 2 fehérje ts x 3-5 ch ts x 1 zsir
3/8 anonim válasza:
Mindenképpen tömegelj, de moderáltan, amolyan testkompozíció-váltósan.
A skinny fat-ek nem tudnak szálkásítani, mert nincs megfelelő izomzatuk hozzá, csak még löttyettebbek lesznek.
4/8 anonim válasza:
Kezdj el jól kajálni lőjj be egy diétát amibe nem zsírosodsz és edzjél pár hónapot, hogy legyen valami izomzatod, és utána csinálsz egy diétát ahol leviszed a testzsírodat minél alacsonyabbra aztán pedig elkezded az egész edzés dolgot normálisan. Szerintem ez a leglogikusabb út, ha még sose edzettél. Egyébként ha nagyon vékony a karod szemböl később se lesz túlnagy, 5 éve edzek 45-ös hideg karral még mindig olyan szemböl mintha nem edzenék rá...
5/8 anonim válasza:
Előzőként nem a kedved akarom elvenni, csak hogy genetika függő hogy fogsz kinézni
6/8 Cortez70 válasza:
Ha nokedli izom van rajtad, ami valószínű, akkor lassú tömegelés kell. 65 kilósan hová akarsz fogyni?
7/8 anonim válasza:
Nekem a testkomp.váltás jött be anno. Tömegelés nagyon minimális kalória plusszal.
8/8 anonim válasza:
Ha mindenképp le akarsz előbb fogyni a zsírból akkor én lassú szálkásítást ajánlok,kezdőként tudsz úgy szálkásodni hogy még izmot is építs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!