Ha 78 kg vagyok, és 250-el lábtolózok, az guggolásban k. b. hány kg lehet?
Figyelt kérdés
Én csak olyan 110-re saccolom.
Guggolni csak kis sullyal szabad nekem, mert enyhe gerincferdülésem van mindkét irányba.
2016. ápr. 19. 08:37
1/6 Cortez70 válasza:
Sokféle lábtoló van, így ez gépfüggő is. Meg ugye nem tuti,hogy a stabilizáló izmaid bírnák a guggolást. De általában kevesebb megy guggolásba mint a lábtolós súly fele.
2/6 anonim válasza:
Csak támpontnak, nem biztos, hogy ez átlag...
Kb. 2 és fél hónap gyakorlattal: lábtoló 120 kg, guggolás Smith keretben 43 kg (rudat beszámítva). Szabadsúllyal még nem próbáltam.
4/6 anonim válasza:
Lábtoló és lábtoló közt óriási difi van...
Egyik teremben ahová járok, 170kgal megy az 5 ismétlés, a másikban meg 280-al... És közben ugyan akkora terhelés ér...
Milyen szög, márka, dzerkezet... A lábtoló tök semmit nem mutat...
5/6 anonim válasza:
En 300-320-al lábtolozok és 80-90 kg-val guggolok 70kg-osan.
6/6 anonim válasza:
Atlagosan labtolon haromszor akkora sulyt tudsz megmozgatni,de sok fele labtolo van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!