Nyers tojás fogyasztása a fehérje tartalom miatt történik. Túlsúllyal is tanácsos inni? Saját testsúllyal eddzek. 16F 90kg És itt egy eddzésterv amit napi rendszerességgel elvégzek:
4x12fekvőtámasz
4x20felülés
20kilométer biciklizés
2km futás. (levezetés)
20%os a testzsírszázalékom. 181cm magas vagyok.
Ezeket azért írtam le,hogy tudjátok mihez viszonyítani a 90kg-t. Tanácsokat,pozitív megjegyzéseket,esetleg építő kritikát szívesen fogadok.
Igazából régóta focizom. De csak hobbi szinten.
Heti 5 tesim van. és azon nagyon megvagyunk dolgozva.
És még erre próbálok erősíteni.
Futással annyi problémám van,hogy nembírom sokáig,kifulladok. Gyorsnak eléggé gyors vagyok. Egy vadállatnak (Jó nemkell leoltani a kifejezésért :D ) mondanám magam,aki elég hamar eléri a határait. Köszönöm válaszod.
Lehet annak hiszed magad, de nem vagy vadállat, a tojást ha nem hőkezeled, nem tudja feldolgozni a szervezeted. Nincs semmi értelme, nem beszélve a szalmonella veszélyről amit itt említettek már. Mondjuk ha alaposan megmosod a tojást mielőtt felütöd, nem sok esély van szalmonellára, de ennyi erővel meg is főzheted vagy sütheted. Egyáltalán nincs értelme nyersen inni.
4x12 fekvőtámazoktól ne várj semmit, sőt, önmagában a fekvőtámasz nem jó semmire kb.
Mi a célod, mit akarsz ezzel elérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!