Milyen ételeket ajánlotok, amikben sok a fehérje és-vagy a szénhidrát tartalom?
Figyelt kérdés
Nem kész ételre gondolok, mint például a csirkemell. Olyan ételeket mondjatok, amiket egy egyszerű szupermarketben (Tesco, Lidl) meg lehet kapni.
Igazából diétázni próbálok, csak nem tudom hogy miket ehetek.
2016. febr. 7. 22:04
1/6 Cortez70 válasza:
A konzerv halat egyből tudod enni pufirizzsel vagy tk kenyérrel. Vagy turót is tudsz venni feherjeforrásnak. Tojást nem írok, mert azt is sütni vagy főzni kell.
2/6 anonim válasza:
Tesco, lidlben nem lehet csirkemellet kapni? És pont fordítva van, a feldolgozott szemét a készétel, nem a nyers hús.
3/6 Cortez70 válasza:
Van csirkemell, de én úgy értettem,hogy egyből kajálni akarja, nem olyat keres amit el kell készíteni.
4/6 anonim válasza:
Ilyenkor sosem neked válaszolok Montez. Mindig vagy a kérdezőnek vagy annak aki olvassa. Lehet rászokok a megszólításokra.
5/6 Cortez70 válasza:
Okés, csak megszoktam, hogy 10 esetből 9-nél én vagyok támadva.:)
6/6 anonim válasza:
Van elősütött csirkemell, műanyag dobozban, aldiban pl, vagy sovány túró, pufirizs. Tonhal is jó, de ezek mind drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!