Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány éves kortól látszódik...

Hány éves kortól látszódik jól az izomzat?

Figyelt kérdés
Lehet tudni hogy átlagosan hány éves kortól látszódnak rendesen fiúknál az izmok? Mert most 15 vagyok és sportolok több éve emellett súlyzós edzéseket is csinálok+miután rendvédelmi osztályba járok rengeteg erőnléti feladat van órán. És más osztálytársamon sem igazán látok nagy izomzatot pedig ők is sportolnak.

2016. ápr. 15. 15:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el föl-le tiltanak ezek a f**zok. Egy db választ írtam és tiltva lett azaz acc is.
2016. ápr. 15. 21:58
 12/24 anonim ***** válasza:
De egyébként olyan 5-6 év a genetikai határ vagy inkább 5.
2016. ápr. 15. 22:04
 13/24 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő kinek mi a jó forma, és kinek mennyi idő. Lehet 1 év lehet 10
2016. ápr. 15. 22:10
 14/24 A kérdező kommentje:
Okés :) Köszönöm mindenki válaszat akkor folytatom az edzést aztán majd alakul :)
2016. ápr. 16. 07:42
 15/24 anonim ***** válasza:
Eléggé cáltozó. Cucc nélkül 18 év alatt is nézhetsz ki jól a kortársaid szemében, de ez egészen 40 éves korodig fog változni. Tizenkilenc éves koromhoz képest eltelt hat év és egy dekával sem lettem nagyobb, méretre talán, de minőségben sokat javultam. 18 előtt én is elégedetlen voltam, hogy nincs nagy táblás mellizmom meg ilyenek...mostmár alakul. Szoval ne aggódj, 16-25 között(lehet tovább is) ez nagyon beindul majd
2016. ápr. 16. 12:23
 16/24 anonim ***** válasza:
66% ? Igy jár aki elküldi a hü**éket más témakörben :D
2016. ápr. 16. 12:24
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem én rontottam a százalékodon ha erre célzol.És köszönöm a válaszod egyébként inkább a mellizmom érdekelne hogy mikortol lehet formásra edzeni...mert most tok mindegy mennyit edzek nem nagyon megy rá.
2016. ápr. 16. 17:44
 18/24 Cortez70 ***** válasza:
Holnaptól. ;)
2016. ápr. 16. 18:00
 19/24 anonim ***** válasza:
20 ev mulva
2016. ápr. 16. 19:34
 20/24 anonim ***** válasza:

Akkortől, amikortól rendesen kajálsz, RENGETEGET és keményen edzel

Nincs ilyen hogy 16 éves kortól vagy akármi

Amikor elkezdesz edzeni keményen, és kajálni sokat

Jó azert bem 8 évesen, de kb 14 éves kortól el lehet kezdeni izmot építeni magadra, súlyzós edzést végezni

Látom hogy konkrétan még nem kaptál válasz arra hogy mikortól lehet nagy mellizmod stb.

Ez attol füg, hogy a kiindulási forma milyen, milyen a genetikád, mennyit eszel

Akár 1-2 év is lehet egy jó, esztétikus forma elérése, de lehet 5-7 is

2016. ápr. 17. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!