Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány éves kortól látszódik...

Hány éves kortól látszódik jól az izomzat?

Figyelt kérdés
Lehet tudni hogy átlagosan hány éves kortól látszódnak rendesen fiúknál az izmok? Mert most 15 vagyok és sportolok több éve emellett súlyzós edzéseket is csinálok+miután rendvédelmi osztályba járok rengeteg erőnléti feladat van órán. És más osztálytársamon sem igazán látok nagy izomzatot pedig ők is sportolnak.

2016. ápr. 15. 15:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ember evolúciósan nem úgy fejlődött, hogy hatalmas izmai legyenek, ez nem jelentett számára különösebb evolúciós előnyt.

A mostani hype a médiában, filmekben, fitnessiparban, ezek hintették el, hogy mindenkinek izmosnak kell lenni. Kétségtelen egy kellemesen izmos külső esztétikus, de izmot építeni nem egyszerű, mivel az emberi test nem ebben az irányban fejlődött. Nagyrészt amúgy genetikai adottságok határozzák meg ki mennyire tud izmot építeni, de a legtöbb embernek évekbe telik, valaki meg soha nem lesz izmos.

2016. ápr. 15. 16:05
 2/24 anonim ***** válasza:
Az, hogy izmos legyél, hosszú folyamat. Önmagában az edzés nem elég hozzá, megfelelő táplálkozás is szükséges.
2016. ápr. 15. 16:19
 3/24 Cortez70 ***** válasza:
Genetikafüggő, kajafüggő, edzésfüggő. Van aki 15 évesen is izmos.
2016. ápr. 15. 17:16
 4/24 anonim ***** válasza:

Sportolhat minden gyerek évek óta, meg kemény tesióra is lehet, ha tízóraira a büfés párizsis zsemlét eszi meg kólát iszogat.

Egyszóval rendes kaja mellett lehet izmosodni.

2016. ápr. 15. 18:03
 5/24 A kérdező kommentje:
Ezt értem és erre amennyire tudok figyelek is.De akkor azt mondjátok hogy semmit nem számít hogy valaki hány éves?
2016. ápr. 15. 21:12
 6/24 Cortez70 ***** válasza:
De számít, mert brutál izmos azért nem leszel 15 évesen. De ettől lehetsz még jó formában.
2016. ápr. 15. 21:19
 7/24 A kérdező kommentje:
Aha értem.Hát nem vagyok olyan rossz formában egy kicsit most szálkásítanom kellene de amúgy bincs nagy baj.És körülbellül hány év mire már tényleg formás izomzatot lehet építeni?Úgy értem hogy 15 évesen nem akkor mikor?
2016. ápr. 15. 21:31
 8/24 Cortez70 ***** válasza:
Egy általam is jónak mondott komolyabb forma az évek melója.
2016. ápr. 15. 21:38
 9/24 anonim ***** válasza:
Ha most 15 évesen jo az étkezés es jo az edzes akkor 17-18 eves korodra már jól nézhetsz ki
2016. ápr. 15. 21:43
 10/24 anonim válasza:
20-21 évesre ha végig tömegelsz.
2016. ápr. 15. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!