Ti szoktátok a csuklyátok felső részét külön edzeni?
Figyelt kérdés
Nem is szeretem a vállvonogatást és a vállamhoz képest így is elég arányos ,sőt talán fejlettebb is kicsit,vállazásnál is be szokott durranni és az áthúzásnál is bedurran valamennyire2016. ápr. 15. 15:22
11/19 A kérdező kommentje:
Döntött törzsű oldalemelés,oldalemelés és mellről nyomás ,miért nincs értelme a magas ismétlésszámnak?
2016. ápr. 15. 17:08
12/19 anonim válasza:
hát ez igy... inkább legyen egy előre emelés, egy oldalemelés, valamilyen vállbol/mellről nyomás, meg kéne hátsó delta gyakorlat is külön, pl tárogatás forditva, vagy hátra emelés. hogy miért nincs értelme? mert terhelés kell a fejlődéshez nem pumpálás. 8 ismétlés nagy súllyal sokkal többet ér, mint 20 ismétlés kislány súllyal. össze lehet hasonlitani egy hosszú meg egy rövidtáv bringást, szerinted melyiknek nagyobb a combja? :)
13/19 A kérdező kommentje:
Gyakorlatoknál szinte ugyanazt írtad le mint én csak nálad 2 gyakorlat ment első deltára és középsőre és hátsóra 1,nálam meg mindháromra 1
2016. ápr. 15. 17:18
14/19 anonim válasza:
a döntött az nem csak hátsó... eloszlik a terhelés.
15/19 A kérdező kommentje:
Elsődlegesen a hátsó deltát terheli,másodlagosan az oldalsót,de nincs olyan vállgyakorlat mi kizárná a másik kettő deltát és csak 1-et dolgoztatna,szóval nem értem hogy miért baj ha másodlagosan terhelem vele az oldalsó deltát is,én szinte csak a hátsó deltámba érzem tőle a terhelést
2016. ápr. 15. 17:28
16/19 anonim válasza:
miért ne lenne? megfogsz egy egykezes súlyt vagy egy franciarudat, ugy hogy a hátad mögött legyen a súly, és elemleda fenekedtől egy 30 centire
17/19 anonim válasza:
Semmi értelme csuklyázni, fejlődik a többi gyakorlattól. Néha nyomhatsz rá pár sorozatot, de nem kell úgy csinálni, mint egyesek, hogy kirakják a youtubera, hogy 100 kilóval csuklyázott és egy ismétlést csinált. Szimplán 2 egykezest megfogsz és mehet 15-20 ismétlés rá, nekem ez vált be. Ha meg felhúzol, evezel, vállból nyomsz, akkor nő az rendesen.
18/19 anonim válasza:
És mielőtt letámadna valaki, csuklyázni nem kell nagy súllyal és nem 8 ismétlés kell rá, meg nem 6 és nem is 1db 100 kilóval, mert rohadtul nincs értelme. A csuklya, a vádli, az alkar tipikusan a kissé magasabb ismétlésszámoktól fejlődnek. Ezeknél az a jó, ha érzed, hogy "ég" meg "bedurran".
19/19 anonim válasza:
Ja amúgy ez igaz, sőt láttam a Lantos Johnnytól egy picit speckóbb válvongatást, arra elég ilyen 20kg-ot használni és brutális. Keressetek rá, asszem egy válledzős videóban mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!