Ti szoktátok a csuklyátok felső részét külön edzeni?
Figyelt kérdés
Nem is szeretem a vállvonogatást és a vállamhoz képest így is elég arányos ,sőt talán fejlettebb is kicsit,vállazásnál is be szokott durranni és az áthúzásnál is bedurran valamennyire2016. ápr. 15. 15:22
2/19 anonim válasza:
Nem kell mindenkinek külön csuklyázni. Van akinek simán fejlődik külön csuklyázás nélkül is Én pl. szoktam válvonogatni, mert élvezem, de felhúzásnál is bőven kap annyit általában, hogy fejlődjön.
3/19 anonim válasza:
annak hogy bedurran mi a köze ahhoz, hogy fejlődik tőle vagy nem? fejtsed ki kérlek, komolyan érdekel.
4/19 A kérdező kommentje:
3. Ha bedurran következtetek arra hogy az is kapott valamilyen szintű terhelést,és a terheléstől tud fejlődni az izom.
2016. ápr. 15. 16:13
5/19 anonim válasza:
ő nem. a bedurranás annyit jelent hogy odaáramlik a vér, hogy több oxigénnel lással ez az izmot. ennyi. ez nem jelenti azt hogy fejlődni is fog tőle.
6/19 anonim válasza:
ja és - a fejlődéshez nem elég a "valamilyen szintü terhelés" - ha gyalogolsz, akkor is "terheled" a vádlid "valamilyen szinten" mégse gyalogolni fogsz a teremben, ha vádlizni akarsz. vagy hát remélem...
7/19 A kérdező kommentje:
6. És mitől fejlettebb a csuklyám mint a vállam?
2016. ápr. 15. 16:31
8/19 anonim válasza:
1. szabálytalanul vállazol, belesegitesz csuklyával, igy eloszlik a terhelés 2. genetikailag erős csuklyád, vagy genetikaliag gyenge a vállad.
9/19 A kérdező kommentje:
8. Nem vállazok szabálytalanul,kontrolláltan,lassú negatív szakasszal magas ismétlésszámmal vállazok
2016. ápr. 15. 16:42
10/19 anonim válasza:
magas ismétlésszám? miért? 12-nél többnek ott sincs szerintem értelme. inkább 6-8-10 ismétlés legyen, ha az utolsó 1-2-be belecsalsz tudatosan az nem gond. a szabálytalan alatt azt értettem, hogy csuklya többet segit mint kéne. le kell szoritani. pl egy oldalemelésnél... de várj, milyen gyakorlatokat végzel rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!