Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha én 86 kg vagyok akkor?...

Ha én 86 kg vagyok akkor? Többi lent

Figyelt kérdés
2g/testsúlykilogramm fehérje s szénhidrát kell.ennyit kell ennem naponta ?

2016. ápr. 14. 20:21
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
De amúgy meg még mindig totál nem értem hova kaskaskodsz. Mi történe ha élőbe is azt mondanám, hogy hülyeséger beszélsz és nincs igazad? Agyon vernél, üvöltenél? Azzal igazad lenne? Mit bizonyítanál vele, azt, hogy mekkora alfahím vagy? Ez full szánalmas és gyerekes.
2016. ápr. 15. 15:09
 32/36 clint ***** válasza:

Nem nem vernélek agyon, ezt mindössze azért irtam mert szemtől szembe nem mondanád. Mert hülyén éreznéd magad, mintha egy kémikusnak mondanád hogy hülye a kémiához, csak mert te 5-ös vagy kémiából a suliba.

Na de nálam ennyi elég volt, véleményt írtam nem kötelezően megfogadható dolgot.

2016. ápr. 15. 20:38
 33/36 anonim ***** válasza:
Ez amúgy akkora téveszme, hogy akinek jó s fizikuma az egyből tuti, hogy ért a táplálkozádhoz, vagy mások edzéséhez. Vegyük csak példának Franco Columbu-t. K**vajó testépítő volt, de a könyvét ha kinyitod és megnézed miket írt étrendnek be fogsz sírni garantálom. Mindegy sajnálom akkor, ha nem megfelelő stílusban szóltam hozzád, de nem értek egyet azzal, hogy egy kezdő, naturál testépitő egyen meg 3g x tskg fehérjét, bármennyire is különbözőek lehetünk, ennek valymi kevés értelme van.
2016. ápr. 15. 20:53
 34/36 clint ***** válasza:

Nem olvastam columbo könyvét, de ha tudni akarod Tóth Dani mindennap bever egy jópár süteményt, és a Kathi is zabálja a hamburgert, a testépítés felső foka a genetikáról szól, a szteroidok mellett nem az étkezésről (illetve nem csak), de ez olyan sport ahol ahány ember annyiféle variáció, nem mindenkinek felelhet meg az arany standard. A terembe járok nagy része betartja az étkezést, mégse néz ki izmosnak, ha zsíros max fogy egy kicsit.

Ilyenkor mindig szükség van változtatásokra, egy Vida Zoltán pl lazán azt mondja ilyenkor, hogy emeljen a fehérjebevitelen. És meg lehet nézni az embereit. Edz ő naturálokat bőven.

2016. ápr. 16. 01:45
 35/36 Cortez70 ***** válasza:

Melyik sporolója naturál Vidának. Deák Pisti, Major Zsolt? :)

Raklap cuccal, heti 5g tesztóval, trennel, clennel, hgh-val meg ehetsz te bármennyi sütit akkor is formában leszel. Nyilván kell genetika, de gyógyszerekkel más a helyzet.

2016. ápr. 16. 05:38
 36/36 anonim ***** válasza:
Se a dani, se a béla nem azért eszik meg egy sütit, vagy hambit mert ettől várnák a fejlődést, hanem csak élvezetből, tehát nem értem, ez hogy jön ide. Nyilván diétában, vagy felkészülésben egyik se fog sütiket zabálni. Én is eszem néha ilyeneket, csak ritkán, attól még nem fogom azt mondani egy kezdőnek, hogy egyél sütit. Amúgy is koxal meg jó genetikával sokmindent el lehet vinni ezt tudjuk.
2016. ápr. 16. 07:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!