Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha én 86 kg vagyok akkor?...

Ha én 86 kg vagyok akkor? Többi lent

Figyelt kérdés
2g/testsúlykilogramm fehérje s szénhidrát kell.ennyit kell ennem naponta ?

2016. ápr. 14. 20:21
1 2 3 4
 21/36 Cortez70 ***** válasza:
100%

Nyilván kell fehèrje a bőr, haj, köröm, vérsejtek, stb képzeshez is, de ez nem plusz 100-200 g. Izom naturálban havi kb 1 kg jöhet az is csak eleinte férfiaknál. Ez napi kb 30g fehérje. Nem kell még plusz 200g a többi élettani folyamathoz. Szerintem.

Zeno meg ezek szerint szar formában van, ha nem mer képet tenni. Gondoltam, hogy csak az arc nagy. Írni bárki tud magáról bármit. 44-es bicó? :) lol . Hogy mérted le csak a bicepszedet töki? Ennyi ésszel ne okoskodj kisgyerek.

2016. ápr. 15. 11:31
 22/36 anonim ***** válasza:

Cortez

Én nem írtam, hogy annyira jó formában vagyok. Azt írtam,hogy sokat javult a formám. Meg nem vagyok, az a tükörben szelfizős fajta. Ide meg bőven írhat akárki nem csak te. De kép nélkül is elkezdtél fikázni, szóval mindegy. :) remélem ennyi boldogságod lesz mindig az életben.

2016. ápr. 15. 11:38
 23/36 Cortez70 ***** válasza:
Ne aggódj miattam öcsi. Csak ugye nagy volt az arcod, de kép nélkül írhatsz te bármit. Írj 50-es kart máskor. Vagy bicepszet, mert neked csak az van. Meg amúgy is csak a kar a fontos, nem? Meg egyél 8g x ttkg fehérjét akkor még izmosabb lesz a bicó.
2016. ápr. 15. 11:46
 24/36 clint ***** válasza:

Montykám te meg attól leszel nagy ember,hogy arc nélkül emberkedsz.

Koksz ide vagy oda nekem volt egy fizikumom azelőtt is mielőtt elkezdtem az első kúrát.

Beszélgessetek néhány naturál erőemelővel, vagy testépítővel mennyit és mit eszik.

Én csak tanácsot adtam, amit meg lehet fogadni vagy sem.

Nem a bunny kapszuláját olvastam és már testépitő edzőnek érzem magam, hanem több év tapasztalat és millió ismerős beszél belőlem... Monty még egyszer beszólsz tedd férfiként... Nem érzed gyávaságnak, hogy arcoskodsz arc nélkül?

2016. ápr. 15. 11:50
 25/36 anonim ***** válasza:
Cortez csillapodj le. Itt csak neked van nagy arcod.
2016. ápr. 15. 11:54
 26/36 Cortez70 ***** válasza:
Én nyugodt vagyok. Nekem rutinból megy a hulyegyerekek leoltása, nem idegeskedek ilyenen. 5 éve irok ide kb, van már rutinom. :)
2016. ápr. 15. 11:59
 27/36 anonim ***** válasza:
A cortez 70 név a születésed vagy az iq-d?
2016. ápr. 15. 12:02
 28/36 Cortez70 ***** válasza:

Majdnem vicces volt kisgyerek. Ja, mégsem. ;)

Na mindegy, most kicsit békén hagylak, sok a melóm.

2016. ápr. 15. 12:09
 29/36 anonim ***** válasza:
Pedig már fel akartam ajánlani, hogy beszéljünk facebookon... Normálisan. Ott küldök képet.. csak hogy ne legyen ez a mered nem mered dolog.
2016. ápr. 15. 12:13
 30/36 anonim ***** válasza:
A srác nem erő emelő te gyökér. Ott nem baj ha zsíros vagy, ott az erő a fontos. Az erőemelőnek az a lényeg, hogy minél nagyobb, minél erősebb legyen, k*rvára nem érdekli, hogy néz ki. Pont neked magyarázzam? A kerdező pedig egy hobbi testépitő. Szar tanácsot adtál ennyi. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
2016. ápr. 15. 15:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!