Ha én 86 kg vagyok akkor? Többi lent
Nyilván kell fehèrje a bőr, haj, köröm, vérsejtek, stb képzeshez is, de ez nem plusz 100-200 g. Izom naturálban havi kb 1 kg jöhet az is csak eleinte férfiaknál. Ez napi kb 30g fehérje. Nem kell még plusz 200g a többi élettani folyamathoz. Szerintem.
Zeno meg ezek szerint szar formában van, ha nem mer képet tenni. Gondoltam, hogy csak az arc nagy. Írni bárki tud magáról bármit. 44-es bicó? :) lol . Hogy mérted le csak a bicepszedet töki? Ennyi ésszel ne okoskodj kisgyerek.
Cortez
Én nem írtam, hogy annyira jó formában vagyok. Azt írtam,hogy sokat javult a formám. Meg nem vagyok, az a tükörben szelfizős fajta. Ide meg bőven írhat akárki nem csak te. De kép nélkül is elkezdtél fikázni, szóval mindegy. :) remélem ennyi boldogságod lesz mindig az életben.
Montykám te meg attól leszel nagy ember,hogy arc nélkül emberkedsz.
Koksz ide vagy oda nekem volt egy fizikumom azelőtt is mielőtt elkezdtem az első kúrát.
Beszélgessetek néhány naturál erőemelővel, vagy testépítővel mennyit és mit eszik.
Én csak tanácsot adtam, amit meg lehet fogadni vagy sem.
Nem a bunny kapszuláját olvastam és már testépitő edzőnek érzem magam, hanem több év tapasztalat és millió ismerős beszél belőlem... Monty még egyszer beszólsz tedd férfiként... Nem érzed gyávaságnak, hogy arcoskodsz arc nélkül?
Majdnem vicces volt kisgyerek. Ja, mégsem. ;)
Na mindegy, most kicsit békén hagylak, sok a melóm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!