Miért ilyen gyenge a szorításom?
180-as felhúzásnál a húzódzkodás biztosan sokat jelent.
Van ilyen, nagyobb kezet nehezebb megszorítani.
Kötélre hányszor mászol fel?
Pö csméregetés nem volt még?
Amúgy meg honnan tudod hogy neki fáj e?
3. ha gurtnival húz fel akkor nem kell valami bivaly erős szorítás a 180kg-hoz
Egyébként meg a húzódzkodón gyakorolhatsz,először próbáld 2 kézzel tartani 1 percig megad lógva,aztán 1 kézzel 1 percig,aztán ha ez is megy akkor dobj át egy törölközőt rajta,fogd meg a 2 végét és azon lógj 1 percig (ez már elég emberes feladat) és ha ezt is bírod akkor 1 kézzel fogd meg a törölközőt és úgy lógj 1 percig ha ez megy akkor garantálom hogy iszonyat erős szorításod lesz
nekem 70kg a szorításom az erősebbik kezemmel és nem bírom magam megtartani a 95kg-omat 1 kézzel a törölközős változatba
Használsz-e gurtnit?
47-es szorítóerő ne haragudj, de vicc. Én is ennyit szorítottam úgy, hogy nem is edzettem. Az is érdekes, hogy a kondis spanomnak is csak 50 lett. Ez lehet genetika is, van akinek alapból jó szorítása van. Szerintem rá kellene menni az alkarra, de nem csuklóbehúzásokat csinálni, hanem rúdra, kötélre mászni és eljutni egy olyan szintre, hogy láb nélkül menjen. Húzódzkodni is úgy érdemes ebből a célból, hogy átdobsz egy erős törülközőt a rúdon és azt fogva húzod fel magad. Meg keress rá a Wrist Roller nevű eszközre, otthon is elkészíthető. Egyébként nincs gond a gurtnival, de ha külön akarod erősíteni a fogást, akkor ne használd. Hátedzésen mehet persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!