Az miért van hogy én majdnem 24 évesen gyenge fizikumu vagyok csontsovany csak a hasam nagy, más meg már 18 évesen olyam fizimiskával rendelkezik amiröl én még álmodni sem merek?
az edzésed egy vicc.
a kinézeted is egy vicc.
érted?
A szálkásításhoz étrend kell ám.
Ha megfelelően edzel és eszel, akkor erősödni fogsz.
A fizikum részben genetika, részben étrend, részben aktivitás... S a koksz sem pakol rád izmot, ha nem csinálsz semmit és nem eszel jól. Viszont sokan már gyerekkorban sportolnak, aminek azért lehet látszatja. Én első körben erre gondolnék, nem arra, hogy már gyerekként anyagot tolt (mert ha a 18. szülinapján kezdi, nem lesz hipphopp remekül kinéző nagy hasú gyönge legénykéből).
Mikorra? Nem tudhatjuk, de a türelem nem árt, mert ez nem megy hipp-hopp. Fogyni még lehet viszonylag gyorsan.
17 évesen 130 kilóval szériáztam guggolásban, 150-el felhúzásban. Erőemelő mélység.
Te állva emelsz(?), ezért nézel ki rosszul. Gondolom tápanyagbevitel 0.
Nagyon keveset számít a gyerekkori sport.. 15 éven keresztül sportoltam, több éven keresztül majdnem profi szinten, és mégis úgy néztem ki mielőtt elkezdtem a súlyzós edzést mint egy zsák sz@r..
Egyszerű genetika.. Van olyan ismerősöm aki 10% körüli testzsírt tud fenntartani
Nagyon keveset számít a gyerekkori sport.. 15 éven keresztül sportoltam, több éven keresztül majdnem profi szinten, és mégis úgy néztem ki mielőtt elkezdtem a súlyzós edzést mint egy zsák sz@r..
Egyszerű genetika.. Van olyan ismerősöm aki 10% körüli testzsírt tud fenntartani, normális tömeggel szánalmas kajával és bohóckodással az edzőteremben..(100% hogy cucc nélkül.) Kinek mit dobott a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!