Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az miért van hogy én majdnem...

Az miért van hogy én majdnem 24 évesen gyenge fizikumu vagyok csontsovany csak a hasam nagy, más meg már 18 évesen olyam fizimiskával rendelkezik amiröl én még álmodni sem merek?

Figyelt kérdés
ezek koxolnak vagy mi csinálnak? én 5 kiloval gyurok mindennap allva emelek 50 et aztán guggolok 50 et aztán lefekszek a földre es kinyomok ugyis otvenet, ez igy jo? mikorra várhatom a változást? szálkás szeretnék lenni

2016. márc. 17. 22:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem jó az egész. Olvasd el a Sárga Kapszulát, ingyenes könyv. Nagyon kevés a súly is amit használsz. 5 kiló nem elég semmire.
2016. márc. 18. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyél.

A genetikában nem hiszek. Adjatok egy sz*r testet és 3 évet, mindenki a genetikára fogja majd az eredményt, csak jó értelemben :)

2016. márc. 18. 18:42
 13/14 A kérdező kommentje:
de nekem már 10-15 kilo is nehez, tudom ciki, de most akkor mi legyen? kérlek titeket segitsetek koszonom
2016. márc. 19. 16:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogyhogy mi legyen? Olvass utána, hogyan kell csinálni s csináld úgy (persze vannak emberfüggő dolgok, közben majd rájössz, neked mennyi evés és milyen edzés fekszik). S ne hasonlítgasd magad másokhoz s főleg ne sírj, hogy másoknak milyen rohadt könnyű. Az nem érdekes, te magadból akarod kihozni, amit tudsz.

Én meg 4,5 kilóval bicepszezek (s 2 kilóval végzek oldalemelést, a többi azért nagyobb súllyal megy :D), na és? Nemrég kezdtem és gyenge vagyok, majd változik, már ez sem a kezdeti súly :D Csinálni kell s lehetetlen, hogy ne jöjjön az eredmény, ha valamit nem rontunk el nagyon. De első körben az is valami, hogy megmozgatod a tested, jobb, mintha csak ülnél a gép előtt, mint én évekig.

2016. márc. 19. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!