Az miért van hogy én majdnem 24 évesen gyenge fizikumu vagyok csontsovany csak a hasam nagy, más meg már 18 évesen olyam fizimiskával rendelkezik amiröl én még álmodni sem merek?
Egyél.
A genetikában nem hiszek. Adjatok egy sz*r testet és 3 évet, mindenki a genetikára fogja majd az eredményt, csak jó értelemben :)
Hogyhogy mi legyen? Olvass utána, hogyan kell csinálni s csináld úgy (persze vannak emberfüggő dolgok, közben majd rájössz, neked mennyi evés és milyen edzés fekszik). S ne hasonlítgasd magad másokhoz s főleg ne sírj, hogy másoknak milyen rohadt könnyű. Az nem érdekes, te magadból akarod kihozni, amit tudsz.
Én meg 4,5 kilóval bicepszezek (s 2 kilóval végzek oldalemelést, a többi azért nagyobb súllyal megy :D), na és? Nemrég kezdtem és gyenge vagyok, majd változik, már ez sem a kezdeti súly :D Csinálni kell s lehetetlen, hogy ne jöjjön az eredmény, ha valamit nem rontunk el nagyon. De első körben az is valami, hogy megmozgatod a tested, jobb, mintha csak ülnél a gép előtt, mint én évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!