Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A táncoslány lent s vidin mit...

A táncoslány lent s vidin mit sportolhat, hogyan táplálkozhat stb. , hogy ilyen (nem csontsovány, de nagyon feszes) teste legyen?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9H_LCNTrhHk&feature=related

Az első lányra gondolok.

2010. nov. 7. 01:47
 1/7 anonim válasza:
Nem tudom, de elsírom magam, ahogy ránézek. Nekem miért nem lehet ilyen alakom?=(
2010. nov. 17. 19:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem hasonló nagyon, csak mintha vékonyabb vagyok és nem tudom hogyan hízzak is meg legyek feszes.

Egyél kevesebbet, este már csak zöldséget, gyümölcsöt, ha sok zsír van rajtad menj szaladni, azelőtt betekercselheted magad fóliával, jobban fogsz izzadni, eljárhatsz szaunába, fittnessre stb., ha pedig csak simán plöttyedt vagy (tudod puha meg nem feszes), izomerősítő tornát kellene végezned, elmehetsz konditerembe vagy otthon dvdre is feszesíthetsz.

Nagyon unalmasnak meg gyötrelmesnek hangzik, de meg kell tenned ezeket a dolgokat magadért, ha szép alakot szeretnél mert megéri!! Csak a kezdet nehéz, tényleg!

Egy idő után úgy hozzászoksz a tornához, hogy lelkiismeret furdalásod lesz, ha kihagyod. :)

2010. nov. 17. 20:10
 3/7 anonim válasza:
ha ha :)) a tengeren keszult ez a video egy bulin :) amugy nekem is ilyen az alakom,mondjuk en rendszeresen jarok fitnessre.
2010. nov. 17. 20:22
 4/7 anonim válasza:
elozo vagyok.....el is felejtettem a legfontosabbat.Amikor elkezdtem tancra jarni tini koromban mar ilyen alakom volt.csak a "sportot" nem szabad megszakitani mert egybol elpuhul az ember.amugy a tanc az egyik legjobb sport ;)
2010. nov. 17. 20:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Tudom, én is Romániában lakom és voltam Tineretuluiban. :)))

Nekem megmutassam milyen? És utána adjon valaki tanácsot légyszi.

2010. nov. 17. 20:24
 6/7 anonim válasza:
na lassuk
2010. nov. 18. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Tudom hogy van min dolgoznom, nem is kevés.

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 18. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!