A táncoslány lent s vidin mit sportolhat, hogyan táplálkozhat stb. , hogy ilyen (nem csontsovány, de nagyon feszes) teste legyen?
Nekem hasonló nagyon, csak mintha vékonyabb vagyok és nem tudom hogyan hízzak is meg legyek feszes.
Egyél kevesebbet, este már csak zöldséget, gyümölcsöt, ha sok zsír van rajtad menj szaladni, azelőtt betekercselheted magad fóliával, jobban fogsz izzadni, eljárhatsz szaunába, fittnessre stb., ha pedig csak simán plöttyedt vagy (tudod puha meg nem feszes), izomerősítő tornát kellene végezned, elmehetsz konditerembe vagy otthon dvdre is feszesíthetsz.
Nagyon unalmasnak meg gyötrelmesnek hangzik, de meg kell tenned ezeket a dolgokat magadért, ha szép alakot szeretnél mert megéri!! Csak a kezdet nehéz, tényleg!
Egy idő után úgy hozzászoksz a tornához, hogy lelkiismeret furdalásod lesz, ha kihagyod. :)
Tudom, én is Romániában lakom és voltam Tineretuluiban. :)))
Nekem megmutassam milyen? És utána adjon valaki tanácsot légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!