Szálkásítás többi lent?
Figyelt kérdés
Szóval, annyit szeretnék tudni hogy elég e ennyi fehérje ahhoz hogy izomzatot tartsak.
Makróim a következők:
CH:135g(ezt fokozatosan csökkentettem 170ről indultam..jöv.héten már 120-125g lesz)
Fehérje:80g(mondjuk eddig magasabban volt ezért kerdem ..kb. 20-30g-mal, de elég gyorsan izmosodok, ezért úgy gondoltam vissza fogom kicsit, hogy előbb a feles zsírt pucoljam le, így is ment a zsír mert látom a változást, csak az izom gyorsabban jött fel.)
Zsír:20-25g
Rólam:160cm,63kg(nem vagyok még kövér sem, hozzáteszem),17/L.
Es persze mindennap edzek (saját testsúlyos),kardiózok.
Köszönöm:)
2016. ápr. 14. 17:34
1/3 Cortez70 válasza:
100-120g fehérje kellene. Azért fura lenne, ha te gyorsan izmosodnál lányként, huszadannyi tesztoszteronnal, mint egy férfi. Még férfiak sem izmosodnak gyorsan. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Nyílván lanyokhoz képest:), köszönöm a választ,ha csak 80g-ot viszek be az leépüléshez vezethet? Mondjuk csak 1-1.5 hónapig gondoltam. (120-as ch-t gondoltam a legkevesebbnek amit beviszek, mert nem szeretnék fáradékony lenni meg ilyesmi,ezt kb 1-1,5 hónapig és utána emelni fokozatosan fehérjét)
2016. ápr. 14. 18:04
3/3 Cortez70 válasza:
Nem tuti, hogy leépülsz vele, csak biztosabb a kb 100g fehérje. De majd érzed és ha gyengülsz, akkor emeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!