Mondjatok már valami tutit, hogy a hasamról hogy tudom eltüntetni azt a minimális zsírt?
Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, de ez már rohadt idegesítő!
Diétázom, aerob edzés naponta 2-szer, a karom már tiszta eres, de a hasamról csak nem akar lemenni az úszógumi.
Ha befeszítem, és ujjal benyomom, akkor olyan 2-3 cm zsírréteg van a hasizomig.
A súlyzós mellett naponta 2x 25 percet szobabringázom, szénhidrát minimális, az is csak teljeskiörlésű cucc, vagy zöldség..
Valami tipp, hogy hogy tudnám eltüntetni?
Jogos, tuti hogy genetika, mert apámnak ugyanez, csak sokkal durvábban, bár ő nem edz meg nem is diétázik:))
Kitartás az van, közel 2 éve nyomom a szálkásítást, de ez az utolsó rohadt pár kg zsír a k..va anyj..ért nem akar lemenni...
Csodaszerek vannak, csak nem egészséges.:) Clen, T3, T4, HGH, stb.:)
Amúgy meg hintáztasd a ch-t, és vehetsz valami jobb zsírégetőt. Az sem sokat fog számítani, de picit segíthet, pl rewex.
Semmi se jó...de jó..
Mondjuk a sportolókból kiindulva, náluk aztán van kardió, meg aerob, meg minden, mégse sok úszógumis van köztük. Pl focisták, úszók, stb.
", de értelmesen használható szert tudsz ajánlani?"
Írtam: rewex. Ez sima tápkieg. Sciteces cucc, nem kox.
Legális jól működő szer van bőven.
De előbb legyél benne 100% biztos hogy a jelenlegi életformád megfelel egy diéta követelményeinek. Edzést, étkezést, pihenést, szórakozást együtt szemlélve.
Ha ezek rendben vannak és már az erre épülő táplálékkiegészítésed is rendben van és biztosra állítanád hogy csak újabb lépcsőfok segíthet, akkor érdemes zsírégetőre pénzt kiadni. De akkor már olyanra ami hat. Megint csak tapasztalatból írok egy hatásos (ám drága) terméket.
Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite
Termogenikus zsírégető, (számomra annyira nem fontos pörgető effektel)
Véleményem szerint a zsírégetők topja. Legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!