Koleszterin, állati és telitett zsirsavak. Ti hogy álltok velük, mit gondoltok róluk?
Azért van ember, aki egyszerűen nem tud zsírra vagy szénhidrátra alapozni elsősorban, nem esik neki jól, viszont kutya baja a sok szénhidráttal és sok zsírral. Mondjuk jó génekkel szinte akármilyen étrenden egészségesen elvan az ember 100 évig, nyilván bizonyos dolgok kihagyhatatlanok, pl. elegendő fehérje, de csak mert cukrot eszik kenyérrel és tejjel, meg ami jön, még nem lesz minden baja, ahogy egyesek várják.
Nekem egész jók a génjeim, de semmit nem akarok a véletlenre bízni, igyekszem jól táplálkozni. Azért az egészségtudatosságba se fogok belecsavarodni, mert ha valami, akkor az egészségtelen, ha a dióra se nézek rá, mert nagy a PUFA tartalma, a spenótban oxálsav van, a hagymát a jógik sem eszik, ésatöbbi... Bőven sokat teszek anélkül, hogy ne merjek szinte semmihez se nyúlni, ami jó... :D Ha a maradék, amibe valakik belekötnek (á, szerintem még a nyers zöldségeimbe is belekötne valaki, a legvadabb paleósok szerint a paradicsom is az ördögtől való, de tuti van valami csoport, aki szerint a cukkini is mérgező :D), megbetegít (bár nem fog), hát legyen. Éhenhalni kicsit rosszabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!