Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő kérdések kezdéshez?

Kezdő kérdések kezdéshez?

Figyelt kérdés

Elsőnek egy kis előtörténet .

Egy hónapja elkezdtem a fegyencedzést mint saját testsúlyos edzést.De sok kérdés merült fel bennem amire a könyv nem ad választ .Részben ezekről fogok írni.

A jelenlegi erőnlétem:Egy átlagos átlagembernél jobb persze egy olyanhoz képest aki edz elég gyengének számít.Meg valami alapom van már amolyan paraszti erő érdekesen fogalmaztam :)

Azért saját súlyos mert 1 termek elég messze vannak

2.Elsőnek a saját súlyos gyakorlatoknál szeretnék elérni valamit+nekem valahogy jóban tetszik.

akkor kezdésnek

1.Amiről a könyv nemigen tesz említést.

Pihenők nekem 1-1,5 perc gyakorlat függően ez így jó?

A bemelegítés edzés elején nekem ilyen :pár perc kocogás,kar derék körzések és társaik 20-20 mindkét irányba,pár a kezdő gyakorlatokból összesen kb 7-8 perc

Ez így milyen ?

2.Az gondolom nem baj hogy veszek hozzá más gyakorlatokat is ?A könyv szerint napi 3 de én vennék hozzá így napi 5-6 lenne .pl a mellre van fekvő és csinálnák hozzám még tolódzkodást .

3.Edzés közben lehet pihenőkben vizet kortyolgatni ?

Ha evés után várok 1,5 órát az úgy pont jó nem ?

Ha másnap nincs izomlázam az nem feltétlenül baj ?

4.A kerékpár milyen kardiónak futás helyett ?

5.Naponta 1 óra edzésidő az elég ?

6.Jelenleg ez a kezdeti edzéstervem van

A nap

B nap

C kardió aztán pihenő majd újra

Ha van valamilyen könyv amit szerintetek érdemes lenne elolvasnom kérlek írjátok le .

Most ennyi jót eszembe de lehet még írok hozzá .

előre is köszönöm

2016. ápr. 13. 11:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igazából az összes kérdésedre igen és jó a válaszom.
2016. ápr. 13. 12:27
 2/14 Cortez70 ***** válasza:
Könyvek: sárga kapszula, powerbuilder. Ezekre keress rá neten.
2016. ápr. 13. 12:33
 3/14 A kérdező kommentje:

köszönöm gyors és hasznos válaszaitokat!

Még lenne pár kérdésem.

1.Gondolom ez itt már közhelyesnek hangzik :)

Ha mondjuk helyesen étkezek és a gyakorlatokat is nehezítem ha már mennek olyan 2-3 év távlatában milyen forma érhető el evvel a saját súlyos edzéssel .

Tudom sok kép van fent de az én szememmel nem látom hogy esetleg használt e mellé valamilyen "anyagot"

2016. ápr. 13. 15:15
 4/14 Cortez70 ***** válasza:
Genetikafüggő. Van aki összehoz vele egy jobb formát, és van aki soha nem lesz vele közepesen izmos sem.
2016. ápr. 13. 15:17
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha komolyabb formát, erőt akarsz, nem árt belekóstolnod a súlyok világába majd kesőbb. Meg amúgy is.
2016. ápr. 13. 16:41
 6/14 A kérdező kommentje:
Nincs kizárva az ötlet .De gondoltam előtte komolyabban beletanulók a saját súlyos gyakorlatokba .Mondjuk ha mennek a fegyencedzés mestergyakorlatai .Ez beletelik legalább 1-2 évbe aztán jöhetnek a súlyzók :)
2016. ápr. 20. 19:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Van olyan mestergyakorlat, amit lehetetlen megcsinálni, szóval szerintem nem kell megvárni, amíg megy az összes :D Saját testsúlyos gyakorlatokat is lehet nehezíteni egy idő után plusz súlyokkal
2016. ápr. 20. 22:20
 8/14 A kérdező kommentje:

Lehetetlen:D

És melyikek azok ?

2016. ápr. 21. 17:45
 9/14 Cortez70 ***** válasza:
Egy karral nem fogsz tudni soha kézállásban karhajlítást végezni.:)
2016. ápr. 21. 17:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Az egykezes fekvő is necces teljesen egyenes felsőtesttel, kifordulás nélkül, ahogyan a könyvben leírják
2016. ápr. 21. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!