Kezdő kérdések kezdéshez?
Elsőnek egy kis előtörténet .
Egy hónapja elkezdtem a fegyencedzést mint saját testsúlyos edzést.De sok kérdés merült fel bennem amire a könyv nem ad választ .Részben ezekről fogok írni.
A jelenlegi erőnlétem:Egy átlagos átlagembernél jobb persze egy olyanhoz képest aki edz elég gyengének számít.Meg valami alapom van már amolyan paraszti erő érdekesen fogalmaztam :)
Azért saját súlyos mert 1 termek elég messze vannak
2.Elsőnek a saját súlyos gyakorlatoknál szeretnék elérni valamit+nekem valahogy jóban tetszik.
akkor kezdésnek
1.Amiről a könyv nemigen tesz említést.
Pihenők nekem 1-1,5 perc gyakorlat függően ez így jó?
A bemelegítés edzés elején nekem ilyen :pár perc kocogás,kar derék körzések és társaik 20-20 mindkét irányba,pár a kezdő gyakorlatokból összesen kb 7-8 perc
Ez így milyen ?
2.Az gondolom nem baj hogy veszek hozzá más gyakorlatokat is ?A könyv szerint napi 3 de én vennék hozzá így napi 5-6 lenne .pl a mellre van fekvő és csinálnák hozzám még tolódzkodást .
3.Edzés közben lehet pihenőkben vizet kortyolgatni ?
Ha evés után várok 1,5 órát az úgy pont jó nem ?
Ha másnap nincs izomlázam az nem feltétlenül baj ?
4.A kerékpár milyen kardiónak futás helyett ?
5.Naponta 1 óra edzésidő az elég ?
6.Jelenleg ez a kezdeti edzéstervem van
A nap
B nap
C kardió aztán pihenő majd újra
Ha van valamilyen könyv amit szerintetek érdemes lenne elolvasnom kérlek írjátok le .
Most ennyi jót eszembe de lehet még írok hozzá .
előre is köszönöm
köszönöm gyors és hasznos válaszaitokat!
Még lenne pár kérdésem.
1.Gondolom ez itt már közhelyesnek hangzik :)
Ha mondjuk helyesen étkezek és a gyakorlatokat is nehezítem ha már mennek olyan 2-3 év távlatában milyen forma érhető el evvel a saját súlyos edzéssel .
Tudom sok kép van fent de az én szememmel nem látom hogy esetleg használt e mellé valamilyen "anyagot"
Lehetetlen:D
És melyikek azok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!