Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő kérdések mindenféléről?

Kezdő kérdések mindenféléről?

Figyelt kérdés

Mivel kezdő vagyok a saját testsúlyos edzésben több kérdés is felmerült bennem ezekre szeretnék választ kapni.

[link]

1.Ennél a gyakorlatnál 2 dolog érdekelne .Hogy akadályozzam meg hogy a lábam ne csússzon el ?

A másik hogy nekem a mellkasom nem éri el a rudat csak az első pár ismétlésnél miért?

2.Ha edzés után nincs izomlázam az azért van mert rosszul csináltam ?

3.Mennyi idő legyen az edzés illetve a pihenők

nekem kb 45 perc kb 1 perc

4.A fegyencedzést csinálom de változtatnék rajta .Szeretném a napi 3 gyakorlat 3 sorozatban kevés

ezért milyen lenne ha vennék még hozzá 3 gyakorlatot így naponta 6 ?

5.A biciklizés jó kardió edzés ?

6.Hogyan kell saját edzéstervet összeállítani?

Párszor már próbáltam de azt a véleményt kaptam hogy rossz.

köszönöm

2016. febr. 15. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Fegyencehez, gyakorlatokhoz nem értek, de a többire válaszolok.

2. Nem szükséges az izomláz a fejlődéshez.

3. Annyi legyen a pihenő, hogy normálisan tudd végetni a következő sorozatot is, nekem 3 másodperctől akár 3-4 perc is lehet.

5. Jó.

2016. febr. 15. 11:49
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. febr. 15. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Saját edzéstervnél arra kell figyelni, hogy minden izomcsoport meg legyen edzve rendszeresen... Saját testsúlyos edzésnél véleményem szerint célszerű kinézni gyakorlatokat, amiket meg szeretnél tudni csinálni, utána nézni milyen módon milyen gyakorlatokkal tudod felépíteni azt a gyakorlatot aztán beépíteni az edzéstervedbe. + mivel mindenkinek más jön be, és másképp csinálja egy kicsit mindenki, nagyon fontos, hogy magadnak felelj meg ésszard le ha más szerint rossz a szerinted jó edzésed... Ha nemjó azt úgyis érezni fogod és változtatsz rajta.
2016. márc. 4. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!