Szénhidrátszegény táplálkozás + szellemi munka - nektek működik?
Figyelt kérdés
...csak mert én lekaparom a falat. Amióta elkezdtem edzeni (heti 2x súlyzós edzés, kétszer a technikai edzésem a küzdősporthoz, amit eddig is toltam, plusz kétszer kardió), igyekszem tartani a fehérjegazdag étkezést és csak testsúlykilogrammonként 2,2 g szénhidrátot fogyasztani.
Az egészet tök jól bírom: 1200 kalóriás étredet tartos, sosem vagyok éhes, nincs izomlázam. A szellemi teljesítményem viszont nulla. Konkrétan úgy érzem, hogy meg kell etetni az agyamat szénhirdáttal, hogy működjön, különben nulla koncentrációm van, csak nézek ki a fejemből az asztalomnál.
Ti hogy vagytok ezzel?
2016. ápr. 12. 10:22
11/12 anonim válasza:
Dióhéjban a BMI egy baromság, mert nem nézi a testzsírt és a száraz izomtömeget csak simán a kg-okat, magyarul képes kihozni egy 90kg-os színizom, full száraz embert kövérnek, egy magas de sörhasú skinnyfat pókembert, meg egészséges súlyúnak. Idejétmúlt hülye módszer, már senki se használja, csak aki nem ért hozzá.
12/12 A kérdező kommentje:
Oksi, valami ilyesmire számítottam.
Amúgy nekem segít saccolni, főleg, ha lefelé adom a kilókat. :)
2016. ápr. 12. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!