Hogy sikerült összehoznod puzsért friderikusszal?:D idióta
2016. ápr. 9. 15:38
24/33 anonim válasza:
Úgy ahogy téged bunny-val.
2016. ápr. 9. 15:43
25/33 anonim válasza:
Inkább vagyok 1000x puzsér, mint 1x is egy ilyen ostoba korlátolt birka mint te. A magadfajta azért rühelli az olyan embereket mint a puzsér, mert pusztán annyit fogsz fel ha beszél, hogy "hű ez az ember sokszor hangos, és másokra mond csúnya dolgokat. Akkor ez egy kötsög". Ennyi vagy. Egyszerű, mint a faék. Itt lezártam ezt a dolgot, nem fogok ilyen kis szar senkikkel vitatkozni a semmiről. További jó vergődést dzsámbókám.
2016. ápr. 9. 15:52
26/33 anonim válasza:
Beletrafáltam?
A magadfajták meg lelki beteg emberek, akik negatív szemmel látják a világot.
Nézz már magadba, mindenben és mindenkiben a szálkát keresed, majd elkezdesz itt papolni.
2016. ápr. 9. 16:16
27/33 anonim válasza:
ja,ja montypöccsel az a baj, hogy azt hiszi minden csak úgy van jól, úgy lehet jól, ahogy ő csinálja (ez egy idegi berögződés), nincs alternatíva, el se tudja képzelni, hogy másnak lehet máshogy is jó, ezért aki esetleg máshogy gondolkodik, az a szemében már egy lenézett idióta...:D
2016. ápr. 9. 18:11
28/33 anonim válasza:
Most az összes 50 százalékos csíra idegyűlik, zseniális :D alapítsatok egy rajongói klubbat nekem nyomorékok :*
2016. ápr. 9. 19:02
29/33 anonim válasza:
Halkan megjegyezném hogy montypie ért is ahoz amit mond és nem trollkodni jön a Gyk-ra. Inkább csöndben hallgatnék és ketszer elolvasnám mit ír a helyetekben mert nem tudjatok elsőre megérteni
2016. ápr. 9. 19:24
30/33 anonim válasza:
Na megjött az első fa.szfelszopója is, vagy ő maga csak másik regen...:DDD
Az 50 %-osok meg azért ennyik, mert itt egy két gyúrós-homokos körbenyalogatja egymást, akármilyen válaszokat is adnak, és ha eggyet támadnak közülük, mind saját magára veszi, összezárnak a birkák, így lepontozzák a többieket. (itteni brancs: montyfa.sz, kokszoscortez, békatrotty, svájcinéger, veragec.i, stb). :D Szóval ezzel jönni, meg ebből kiindulni nagyfokú ostobaságra utal már alapból...:DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!