Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés éhgyomorra? Érvek,...

Edzés éhgyomorra? Érvek, ellenérvek?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én kizárólag éhgyomorra edzek, mert így esik jól.

Ketogénezek, ez azért számíthat :) Bár ha nem, akkor is éhgyomorra edzek, ha lehet s minden komolyabb fizikai tevékenységet is akkor végzek. Még kezdő vagyok plusz szálkásítok, az izmaimmal még nem történt sok dolog, majd később meglátjuk, mi lesz. De túl sok izmos emberke csinálja így ahhoz, hogy aggódjak, a ketogén úgyis vigyáz az izmokra, ha jól csinálja az ember.

2016. ápr. 7. 16:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Előző voltam. Sajna csak kora délután tudok edzeni, mert nem merek edzés után nem enni, s az első étkezésem 3 körül van (ez az ideális, kegyetlenül rossz lenne máshgova tenni, próbáltam).
2016. ápr. 7. 16:41
 13/13 anonim ***** válasza:
En is csak ehgyomorra szeretek edzeni. Ma delben kajaltam utoljara, 7re megyek edzeni de hetvegen peldaul reggel 10 korul szoktam edzeni elozo nap este 10korul eszek utoljara. Csak alapgyakorlatokat vegzek, eroben semmi kulonbseg nincs az etkezes utani es ehgyomorra valo edzes kozott viszont sokkal jobb erzes, hogy nincs semmi a gyomromban.
2016. ápr. 7. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!