Edzés éhgyomorra? Érvek, ellenérvek?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 10:21
2/13 anonim válasza:
Builderek nagyon nyomják az éh gyomorra edzést a népre, lehet azert nem is néznek ki sehogy.
Szerintem hülyeség, legalább 1-2 kajálás kell előtte a nap folyamán. Talán kardiózni oké reggel.
3/13 anonim válasza:
Próbáltam de semmi erőm nem volt és még rosszul is lettem.
4/13 anonim válasza:
Én nem veszek észre különbséget, hogy éhgyomorra edzek-e. Simán bírom, gyengébb sem vagyok. Szerintem nem hülyeség diétában.
5/13 anonim válasza:
Attól függ, egy tömegnövelés alatt, persz nemtől, izomzattól, tömegtől függően 3-500gramm ch is lehet a glikogén raktárakban... Egy szálkásítás alatt jóval kevesebb...
Ha kifogynak a glikogén raktárak, most nem megyek bele, hogy az izmokat bontja a szervezet, de a lényeg, hogy elkezdik az izmok zabálni a vércukrot, annak pedig ha nincs utánpótlása, akkor jön a szédülés, bágyadtság, extrém esetben az ájulás... Aztán a máj szépen lassan glükoneogenezissel helyrehozza...
Persze csak ha nem vagy cukorbeteg, akkor folytatódhat kóma aztán agy halál..
6/13 anonim válasza:
Én erősebb vagyok éhgyomorra edzéskor és jobban is megy, bár sokat kell ennem ha hízni akarok, lehet ehhez van köze, és ezért az emésztés elvesz az emberből valamennyit, franc tudja.
7/13 anonim válasza:
Minimum 2 étkezés bennem van, mielőtt nekiállok edzeni. Nem tudnék éhgyomorra, főleg az összetett gyakorlatoknál meghalnék.
9/13 anonim válasza:
Mivel én délután tudok edzeni, így nyilvánvaló, hogy eszek már előtte napközben. vIszont edzés előtt 2-3 órával már nem kajálok, mert akkor behánynék.
10/13 anonim válasza:
Szalkasitasnal aerob kardio jo ehgyomorra de sulyzos edzéshez nagy hulyeseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!