Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés éhgyomorra? Érvek,...

Edzés éhgyomorra? Érvek, ellenérvek?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 10:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

súlyzós vagy aerob?

[link]

2016. ápr. 7. 10:31
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

Builderek nagyon nyomják az éh gyomorra edzést a népre, lehet azert nem is néznek ki sehogy.

Szerintem hülyeség, legalább 1-2 kajálás kell előtte a nap folyamán. Talán kardiózni oké reggel.

2016. ápr. 7. 10:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Próbáltam de semmi erőm nem volt és még rosszul is lettem.
2016. ápr. 7. 10:44
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Én nem veszek észre különbséget, hogy éhgyomorra edzek-e. Simán bírom, gyengébb sem vagyok. Szerintem nem hülyeség diétában.
2016. ápr. 7. 11:00
 5/13 anonim ***** válasza:
11%

Attól függ, egy tömegnövelés alatt, persz nemtől, izomzattól, tömegtől függően 3-500gramm ch is lehet a glikogén raktárakban... Egy szálkásítás alatt jóval kevesebb...

Ha kifogynak a glikogén raktárak, most nem megyek bele, hogy az izmokat bontja a szervezet, de a lényeg, hogy elkezdik az izmok zabálni a vércukrot, annak pedig ha nincs utánpótlása, akkor jön a szédülés, bágyadtság, extrém esetben az ájulás... Aztán a máj szépen lassan glükoneogenezissel helyrehozza...

Persze csak ha nem vagy cukorbeteg, akkor folytatódhat kóma aztán agy halál..

2016. ápr. 7. 11:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Én erősebb vagyok éhgyomorra edzéskor és jobban is megy, bár sokat kell ennem ha hízni akarok, lehet ehhez van köze, és ezért az emésztés elvesz az emberből valamennyit, franc tudja.
2016. ápr. 7. 11:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Minimum 2 étkezés bennem van, mielőtt nekiállok edzeni. Nem tudnék éhgyomorra, főleg az összetett gyakorlatoknál meghalnék.
2016. ápr. 7. 13:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Csak kardió.
2016. ápr. 7. 13:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Mivel én délután tudok edzeni, így nyilvánvaló, hogy eszek már előtte napközben. vIszont edzés előtt 2-3 órával már nem kajálok, mert akkor behánynék.
2016. ápr. 7. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Szalkasitasnal aerob kardio jo ehgyomorra de sulyzos edzéshez nagy hulyeseg
2016. ápr. 7. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!