Küzdősporthoz milyen táplálék kiegészítőket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kreatin+L-Carnitine+Protein Izolátum+Vitamin kombó jó lenne?
MMA+Kondi legfőképp amit sportolok.
#tálpálekkiegészíttő
2016. ápr. 6. 18:28
1/19 anonim válasza:
Kreatin L carnitin kezdetben felesleges, feherje es multivitamin mehet
2/19 anonim válasza:
Kreatin mehet nyugodtan, nekem aerob mozgásnál többet hozott mindig is mint anaerobnál. De nem vagyunk egyformák, egy próbát megér.
3/19 anonim válasza:
vitaminon és ásványi anyagon kivül nem kell más.
4/19 A kérdező kommentje:
Szeretnék szálkásodni mellé, ezért kellene kreatin meg carnitine. De azon is gondolkodtam neki állok fogyókúrázni hogy egy 5-10el könnyebb legyek.
2016. ápr. 6. 19:47
5/19 anonim válasza:
semmit nem érnek ezek a "szerek". diétázz és kardiózz.
6/19 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem lehet kiváltani, nem tartozok a koxos nulla edzéses figurák közé... de hatalmas segítségek a tápkiegek, jó kajával párosítva természetesen.
2016. ápr. 6. 20:25
7/19 anonim válasza:
5: ha nem értesz a témához ne írj ide
8/19 anonim válasza:
Kreatin, multivitamin, halolaj. Fehérjét akkor ha szereted az ízét, vagy nem eszel annyit szilárdból.
9/19 A kérdező kommentje:
Csak csirkemellett, salátát meg rizs-t eszek már évek óta. :D
2016. ápr. 6. 22:40
10/19 anonim válasza:
sajnállak. tipikus tudatlan kondis sztereotipia vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!