Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Normális ha napi 600g rizst...

Normális ha napi 600g rizst eszek? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés
Reggelire betolok 200g rizst+mellé húst 5 kor kelek 6ra megeszem aztán suliban szendvics majonézzel sajtal, délben újabb 200g rizs hússal zöldséggel, rá két két és fél órára szendvics és aztán edzés edzés után újabb 200g rizs hússal zöldséggel és vacsorára még betuszkolok egy kis túrót is. Nehezen fejlődő vagyok nagyon vékony ezt az étkezést most csinálom 5 ödik napja és azt vettem észre hogy elkezdtem fejlődni viszont félek hogy nem egészséges ennyi szénhidrát mondnom se kell hogy nagyon nehezen tudom betömni ezt a sok rizst de a motiváció megvan tehát megeszem. A kérdés lényege az lenne hogy nem lesz ennyi szénhidráttól bajom hosszú távon? Esetleg cukorbetegség vagy ilyesmi mert nem értek hozzá :)
2016. ápr. 5. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
De, lehet. Havi 1 kilónál ne legyen több a súlygyarapodás, mert csak elzsírosodsz meg inzulinrezisztens leszel.
2016. ápr. 5. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy vágod, hogy nem kötelező kizárólag csak rizst enni ch forrásnak. Csinálhatod így is csak nem tudom minek kergeted magad undorba, ha nem muszáj.
2016. ápr. 5. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyersen vagy fove 600g?
2016. ápr. 5. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Gondolom, nyersen ennyi, mert főve nem nagy szám betolni ennyit, még szárazabban sem.

Kérdező, ha energiára van szükséged, akkor el kell döntened, miből megy (nyilván a szükséges fehérjén és zsíron, zöldségen túl). Ha a szénhidrátot választod, akkor elkerülhetetlen, hogy nagy legyen a szénhidrátbeviteled magas kalóriabevitelnél, ez szerintem elég világos.

Ha félsz a cukorbetegségtől, megpróbálhatsz zsírosan és szénhidrátszegényen enni, de az nem mindenkinek való. S persze a szénhidrát- és zsírdús étrend is opció, bár az a legkevésbé szerencsés, de van, aki máshogyan nem tud táplálkozni, mert rosszul lesz vagy nem tudja bevinni a tápanyagokat.

2016. ápr. 5. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!