Ha nem vagyok hízékony típus akkor mehet így a dolog?
januárban és februárban szó szerint zabáltam,ettem amit megkívántam de 1 kg sem jött fel rám,pedig tuti hogy volt kalóriatöbblet,ezért gondolom azt hogy nem vagyok hízékony típus
és lényegében így tömegeléskor "mind1" mit eszem csak kalóriatöbblet legyen,jó próbálok azért egészségesen étkezni akkor is, de aki nem hízékony akkor lényegében ehet mindent?
jo de azert megtolhatom a reggeli egy kis pékáruval
rizs,husok,zab,turo,burgonya meg ilyeneket ennék de ezekből nem tudok sokat enni,igy gondoltam h reggelente eszek olyant ami nem igazán egészséges de sok a kaloria benne
Az étrend minősége mindig nagyon fontos, de ha izmot akarsz növelni, akkor még inkább, már leírták, miért.
Gondolom, ha jó étrendre, amiben megvan minden, ami kell, plusz energiának rádobsz értéktelenebb, de energiának megfelelő ételeket, az beleférhet neked, persze ha kimondottan egészségtelenül eszel, akkor ne csodálkozz, ha valami bajod lesz.
Nekem pl. ha sok plusz kalória kellene, ennék egy csomó zsírt. Sok tápanyagot nem adna, de arra nem is lenne szükségem, csak az energiára s arra, hogy ne dobálja az inzulinomat, mert nekem az nem jó. De nem mindegy, milyen zsírról lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!