Hozzáértők segítségét kérném. Régen (pár éve) kondiztam, tetszett is a dolog, viszont egyéb okok miatt abba kellett hagynom. Nyilván teljesen visszafejlődtem, csoffadt vagyok. Ötletek?
Figyelt kérdés
Nagyon magas és vékony vagyok (190/68-69kg) Ki mit ajánl, mit/hogy csináljak? Az akkori kondi szettem még megvan, azóta is úgy áll ott ahogy utoljára hagytam. Esetleg étrendkiegészítőt mit vegyek, mert gondolom azóta ezek is nagyon sokat fejlődtek. Vitamint még most is eszek, azzal nem álltam le.
Ha az alábbi képen látható formát sikerülne elérni vagy jól megközelíteni, már akkor nagyon boldog lennék:
2016. febr. 7. 23:00
1/3 anonim válasza:
Ennyire photoshoppolt képet még nem láttam. Kicsit túl van retusálva.
2/3 anonim válasza:
Olyan a bőre, mint a viasz. :D Kicsit túl lett "fotoboltolva". :D
3/3 anonim válasza:
Sárga Kapszula című könyvet töltsd le, olvasd el, ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!