Melyik a jobb multivitamin, amiben minden szükséges dolog, tehát minden alap dolog megvan olyan mértékben amennyinek kell?
Omega 3-at szedek mellé.
Meg C-Vitamint is Biofalavonoidosat.
Az érdekelne, hogy ezeken kívül még mi kell?
Azt olvastam pl, hogy a Szelénből kevés van a szervezetben. Illetve a Builder ajánlott a tél miatt D3-at és Calcium+Magnesiumot is.
Ezek is kellenek?
De a Krill olajra is gondoltam már.
Mennyi Omega 3 kapszulát szokás szedni és ha Krillet veszek akkor abból mennyit kell bevenni?
#3!
Van benne Omega-3, ha már tájékozatlan vagy, legalább nézd meg a termékleírást.
Kérdező!
Omega-3 kapszulát venni hatalmas pénzkidobás. Üveges lenmagolajat vegyél, én 680 Ft-ért veszek 200 ml-t.
Összehasonlításképp a 100 kapszulás (100 ml) Omega-3 kb. 3.000 Ft.
Én 15-20 ml-t viszek be egy nap.
Jelenleg 6db halolaj kapszulát szedek.
A krillolajból azt mondták a builder-en hogy elég napi 3db is. Igaz hogy sokkal drágább de sokkal több "anyag" van benne illetve vannak olyan hatásai ami a halolajnak nincsenek. Ezért döntöttem mellette.
Te kevered nagyon a szezont a fazonnal. Az Omega 3 egy összefoglaló név, melybe több esszenciális zsírsav is tartozik, amit lehet állati és nem állati eredetű forrásból is fedezni. Megtalálható a halolajban is és a lenmagolajban is. Szóval az általad említett "szar lenmagolaj", amit méltatlan az Omega-3-hoz hasonlítani, lényegében 55%-ban Omega-3-ból áll. Kicsit paradox, nem?
Az Omega-3 család három leglényegesebb tagja az ALA, EPA és DHA.
A halolaj tartalmazza mindhármat, a lenmagolaj csak az ALA-t, de a szervezetünk képes nagy mennyiségű ALA-t átalakítani 5-10%-ban EPA-vá és DHA-vá. Összességében a halolaj jobb, de a lenmagolaj ár-érték arányban mégis jobb. Én mindkettőt szedem, 5g halolajat és 10-15g lenmagolajat egy nap.
Az 1-3%-os hasznosulás hülyeség, a prosztatarák kialakulása meg Nők Lapja szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!