Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan van ez a tömegnövelés...

Hogyan van ez a tömegnövelés dolog? (többi lent)

Figyelt kérdés
16 éves vagyok régebben Judoztam de abba hagytam kb 2éve ami megis látszódik. 55kg és 178cm vagyok és eléggé vékony ezért kb egy fél éve elkezdtem sokkal többet enni ennek ellenére kb 2-3kg-ot híztam csak (ami mar le is ment egy jo kis influenza miatt). Barátaimtól halottam, hogy vannak ezek a Kreatin tömegnövelő tabletták de én nem értek az ilyenekhez és ezért titeket szeretnélek megkérdezni erről... Ja és ha vkinek van vmi bevált stratégiája edzés+tabletta kombóval akkor nagyon szívesen meghalgatnám aztis. :) Ja és nyugi tudom h nem ezzel leszek izmos csak segít. (csak a gyűlölködő üzenetek megelőzésére)

2016. márc. 2. 19:28
 1/8 Szabi.L ***** válasza:

edzés+étrend kombó kellene, nem tabletták. Ha nem jönnek a kilók, akkor biztos, hogy az étrendedben van a hiba. Esetleg le tudnád írni mit, mikor,mennyit eszel? Akár előző napokat.

A kreatin csak erőt növel, izomzatot nem. Szóval, ha nincs elég tápanyagbeviteled, akkor úgy sem fog rád több izom jönni, csak erőben fejlődsz picit.

2016. márc. 2. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Ráérsz kreatinon gondolkodni 1-2 év múlva.
2016. márc. 2. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Így van, a kreatintól nem fog feljönni semmi. Az energiamérlegedtől függ, hogy fogysz, stagnálsz, vagy nő a tömeged. Az szerintem nem olyan nagy baj, ha lassan nő a tömeged, de akkor az izom legyen, amihez az is kell, hogy a kaja mellett terheld az izmaid, magyarul edzened kell. Ha mégsem nőne a tömeged, és nem vagy képes több kaját legyűrni, akkor viszonylag könnyen lehet növelni a kalóriabevitelt cukrosabb gyümölcsökkel (pl. banán) vagy turmixokkal. Vannak kész tömegnövelők, de jobban jársz, ha magadnak csinálod normális alapanyagokból. Így árban és minőségben is jobban járhatsz.
2016. márc. 2. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Még egy jó kalóriaforrásról megfeledkeztem. Olajos magvakkal rengeteg kalóriát lehet bevinni, így esetleg ezeket is érdemes lehet fogyasztani.
2016. márc. 2. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Edzés+étrend, ezek után jön a kiegészítő, ami egy tejsavó+összetett ch bőben elég (persze vitamin mell). A Sárga Kapszula című könyvet ajánlom töltsd le, olvasd el.
2016. márc. 2. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyél meg minden nap legalább 3000kalóriát aztán meglátjuk.
2016. márc. 2. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
3000 ezer kaloria sztem sok 55kghoz utolso.
2016. márc. 3. 09:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Az ezrest nem akartam oda irni.
2016. márc. 3. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!