Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nő a belem?

Miért nő a belem?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok a sporttal mielőtt még mondanátok hogy "hát mert elhíztá baz*meg". Volt egy kis kihagyásom és felment egy kicsi rám, viszont nagyon fura, hogy hogy. Körülbelül egy 2 kiló ami felesleg feljött, de az úgy hogy a hasamra, ott is a belem nőtt látványosan, viszont furán néz ki hogy az adonis övem még rendesen megvan, de akkora belem van mint egy kocának. Ez genetika?
2016. ápr. 4. 16:07
 1/7 anonim válasza:
0%
Kokszoltal..? Vagy por?
2016. ápr. 4. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Semmi növi semmi.
2016. ápr. 4. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
mivel a sok ételnek valahol le kell rakódnia én is most tőmegelek és elég nagy a pocakom de ez van
2016. ápr. 4. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Viszcerális, hasűri zsír.
2016. ápr. 4. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is valamikor ilyen. Kockás hasam van és ha ráfeszítek akkor jön szépen laposan majd egyszer csak egy óriási gömb mintha egy fél tekegolyó lenne a belemben. Több rost illetve néha néha egy kis "bélpucolás" segíthet a dolgon.
2016. ápr. 4. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is látszik az adonisz övem tiszta zsírosan.
2016. ápr. 4. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Hasűri zsír, alacsony tesztó.
2016. ápr. 5. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!