Valaki lelket öntene belém? (futás kudarc)
Lejárt a kondibérletem és most nem tudok újat venni. Ott súlyzóztam mindig és hasonlókat csináltam, de fogyni szeretnék, úgyhogy arra gondoltam, elkezdek futni.
Mindenki azt írja, hogy a futás a legjobb, az összes vékony, jóalakú lány fut, hát gondoltam, belekezdek én is.
Most az az eredmény, hogy fél órát szenvedtem, folyt rólam a víz és összesen csak 6-7 utcányit futottam :((
Tényleg sok a túlsúly rajtam, de azt hittem, azért ennél több fog menni. Rádaásul nem is egyszerre ment, hanem 1-1 utcákat futottam és utána muszáj volt sétálnom :(
Meg annyira megalázónak érzem, hogy az emberek látják, ahogy szenvedek, de hát olyan utca nincs, ahol nincs senki :( Biztos arra gondolnak, hogy na, ez a malacka meg minek próbálkozik...
Mondjátok, hogy jobb lesz, ha minden nap futok egy picit :( Teljesen elment a kedvem tőle, pedig úgy szeretnék változni...
Fogyni akkor fogsz tudni, hogy megfelelően kiszámolt, csökkentett szénhidráttartalmú diétát követsz, amivel biztosítod a kalóriadeficitet. Nem kell feltétlenül futni. Minden nap gyalogolj egy órát tempósan és onnan fel lehet majd fejlődni, de a futás egyáltalán nem könnyű.
Emellett érdemes lenne legalább saját testsúlyos gyakorlatokat végezni otthon.
Ez a táv ennyi idő alatt, elsőre nagyon sok! Egy internetes lap szerint: "Különösen a kezdőknek ajánlott először sétával kezdeni, majd fokozatosan áttérni a futásra."- Neked is ezt kellene. Az emberek véleményére meg ne is figyelj oda. Gondoljanak, amit akarnak. Viszont ha kitartasz, akkor azt a látványos alakot, amit majd elérsz, dicséretre méltóan fogják szuggerálni, és szerencsés emberek lesznek, hogy láthatták azt a hihetlen fogyási folyamatot, amelyet te megtettél. Szóval NE ADD FEL! Fokozatosan növeld a távot, inkább kocogj kevés távot, csak ne állj meg! Addig is:
[link] + Egyébként hány éves vagy?
a probléma az, hogy azt hiszed, a vékony jó alkatú lányok a futástól azok. Nem. Az a csaj mondjuk 55 kiló, te vagy 95. 40 kilóval többet cipelsz. Adj a vékony csajra egy 40 kilós málhazsákot, annyit sem fog tudni futni mint te.
túlsúllyal futni meg az egyik legnagyobb baromság, amit el lehet követni. rövidúton szétbarmolod a térded, fájni fog, nem tudsz edzeni vele mást se, és visszahízod ami lement.
Nagyon nagyon sok amit futottal ezzel a tulsullyal.Kerlek inkabb gyalogolj en 82 kg ,65 re gyaloglas mellett fogytam .kpndizni 67 kg val kezdtem neki futni pedig most mert kihivas 2 ev edzes utan meguntam a konditermi kardiot.most 69 kg val futok (akartam egy kis izmot felszedni aztan felszaladt egy kis zsir is)
Heti 2-3 szor futok max es ilyen rohadt melegben nem!probaltam tobbszor de fajtak bokaim.Azert irom mert latod 20-30 kg val konnyebben es 2 ev sulyzos edzes utan is ovatos vagyok a futassal pedig nagyon elvezem mert regrn sose ment.
legy turelmes es gyalogolj sokat sokat!
Es gratulalok az eddigi eredmenyhez!
bocsi, de villog a Baromságdetektorom.
Hát gondolom nem sértelek meg vele, de nem tűnsz egy sportos alkatnak, mert akkor nem lettél volna 105 kiló. Ez azt is jelenti, hogy nagy valószinűséggel minden, amit a testedzésről, fogyásról gondolsz, az téves, vagy elégtelen.
1. téveszméd: a futás fogyaszt. ez így nem igaz. helyesen: a vékony emberek képesek formában tartani magukat futással.
2. téveszméd: a futócipő megvédi a térded. Nem fogja.40 kiló plusz van rajtad. nincs az a futócipő, ami ezt kompenzálja. Arról nem is beszélek, hogy futócipőt a talpboltozati típusodhoz kell választani, főleg ha nagy a testsúlyod, a túlsúlyos embereknél ugyanis sokkal gyakoribb az abnormális talpboltozat.
de amúgy sétálhatnál, kettlebellezhetnél, karatézhatnál, evezhetnél, túrázhatnál, úszhatnál, stb. de ami a legfontosabb, a HELYES DIÉTA!!! mert szerinted miért állt meg a fogyásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!