Szeretemacsokit kérdése:
A futás miért jó?
Figyelt kérdés
Nagyon sok embert látni manapság, hogy fut. Ez miért jó? Mit fejleszt az emberben? Milyen hatással van a szervezetre és fogyaszt is? Mert eddig úgy voltam, hogy fusson akinek 5 anyja van, de már sok edzésformát kipróbáltam és ezt is kiszeretném, csak az értelmét még nem látom. Előre is köszönöm2015. júl. 18. 17:43
1/2 aikiboxer válasza:
Javítja a vérkeringést, légzést, állóképességet, anyagcserét, nem is nagyon értem a kérdésed.
Az ember evolúciósan futásra van felépítve, az ősember sokat futott, ezért ilyen erősek a lábizmaink. Ez a mozgásforma hiányzik a testünknek. A tiédnek is, csak el kellene kezdened.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Ezek szerint nagyon hasznos a testnek. Holnap kezdem is az edzést :)
2015. júl. 19. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!