Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy képes ennyitől fejlődni?

Hogy képes ennyitől fejlődni?

Figyelt kérdés

Van egy haverom, akinek abból áll az "edzése", hogy kiválasztott minden izomcsoportra EGY gyakorlatot, és abból csinál kettő, maximum három sorozatot, heti 2-3x. Átlagosan 8 ismétléssel dolgozik. Soha nem edzi magát bukásig, mindig megáll előtte 2 ismétléssel. Megizzadni, elfáradni nem szokott.

Ő nem is edzésnek hívja, hanem gyakorlásnak.

Azt mondta, hogy a kulcs a progresszió, és azt ilyen jellegű "edzéssel" lehet elérni naturálon.

Tényleg jó forma a srác.

2016. ápr. 3. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha az a 2-3 gyakorlat pont valami alapgyakorlat és nem valami csigás bohóckodás simán fejlődhet, főleg az elején kb. bármitől fejlődik az ember.
2016. ápr. 3. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Tehat osszefoglalva heti 3x leedzi az egesz testet bukas nelkul. Mi az ami nem jo ebben?
2016. ápr. 3. 19:41
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
Jól csinálja a gyerek, ha azok alapgyakorlatok.
2016. ápr. 3. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezekkel a lineáris progressziót követő edzéstermekkel hatalmas erőre és izomtömegre lehet edzeni.A teljestestes edzés kizár minden felesleges pinalegyező gyakorlatot,csak az igazán fontosaknak hagy helyz
2016. ápr. 3. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Teljes testes edzésnél ilyesmit csinál az ember, nem? Én ezt nyomom, csak nem 8 ismétléssel, hanem többel s inkább a félpiramis és a bukásig edzés szimpatikus, de ez egyéni dolog.

Sosem izzadok én sem, kéne? Kicsik a súlyok kezdőként s nem vagyok izzadós. A bicepszemet azért érezni szoktam.

Az eredményt majd meglátjuk, szálkásításkor és kissé hájasan ez nem olyan egyszerű.

A súlyokat nyilván növelem, amennyire tudom, gondolom, ő is. Nő a terhelés, miért ne fejlődne az izom, főleg kezdőként?

2016. ápr. 3. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen logikus, amit a haverod csinál. Nem értem ez miért meglepő számodra.
2016. ápr. 6. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!