Hogy képes ennyitől fejlődni?
Van egy haverom, akinek abból áll az "edzése", hogy kiválasztott minden izomcsoportra EGY gyakorlatot, és abból csinál kettő, maximum három sorozatot, heti 2-3x. Átlagosan 8 ismétléssel dolgozik. Soha nem edzi magát bukásig, mindig megáll előtte 2 ismétléssel. Megizzadni, elfáradni nem szokott.
Ő nem is edzésnek hívja, hanem gyakorlásnak.
Azt mondta, hogy a kulcs a progresszió, és azt ilyen jellegű "edzéssel" lehet elérni naturálon.
Tényleg jó forma a srác.
Teljes testes edzésnél ilyesmit csinál az ember, nem? Én ezt nyomom, csak nem 8 ismétléssel, hanem többel s inkább a félpiramis és a bukásig edzés szimpatikus, de ez egyéni dolog.
Sosem izzadok én sem, kéne? Kicsik a súlyok kezdőként s nem vagyok izzadós. A bicepszemet azért érezni szoktam.
Az eredményt majd meglátjuk, szálkásításkor és kissé hájasan ez nem olyan egyszerű.
A súlyokat nyilván növelem, amennyire tudom, gondolom, ő is. Nő a terhelés, miért ne fejlődne az izom, főleg kezdőként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!