Ha minden gyúrás után megeszek pár tojást, meg mellé főtt rízst (fehér risz) akkor könyebben fogok fejlődni?
Figyelt kérdés
Ugyanis hallottam hogy a rízsben sok a szénhidrát2016. márc. 1. 18:30
1/10 anonim válasza:
Na b+ te se vagy jobb az osztaly tarsamnal aki azert eszi a rizst mert sok benne a feherje
Es ehhez mert kell tojast enni mert nem lehet csirket?
2/10 anonim válasza:
Ez kicsit összetettebb. A Sárga Kapszula című könyvet töltsd le, olvasd el (ingyenes).
3/10 A kérdező kommentje:
Mondta valaki hogy én azért eszem a rízst mert sok benne a fehérje, én azt mondtam hogy sok benne a szénhidrát, különben meg nincs sok fehérje benne
2016. márc. 1. 19:04
4/10 A kérdező kommentje:
De légyszi valaki irja meg hogy jót tesz a fejlődésben vagy nem?
2016. márc. 1. 19:05
5/10 anonim válasza:
Jót tesz. Ettől hatalmas változás nem lesz azért, de jobb mint a parizeres zsemle.
Étrend kellene, nem csak ilyen néha jól eszek azt hátha stílus.
6/10 anonim válasza:
Jót tesz, de süsd vagy főzd meg a tojást, ne nyersen (sok fogyatékos barom úgy ajánlgatja).
1#: mi bajod van a tojással, és miért részesíted előnyben a csirkemellel szemben? Csupán kíváncsiság.
7/10 A kérdező kommentje:
Semmiképp sem eszem nyrsen, nem tartozom azok a retardok közé, tudom hogy szalmonellát lehet kapni tőle
2016. márc. 2. 06:27
8/10 A kérdező kommentje:
Vitaminok segítenek a növekedésben?(izom növekedés)
2016. márc. 2. 06:28
9/10 anonim válasza:
A vitaminok segitenek az egeszseges szervezet fenntartasaban ami viszont alapfeltetele az izomnovelesnek. Tehat kozvetve de segit.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat
2016. márc. 2. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!