Napi 100 gramm fehérjét tudok bevinni, ezzel meddig tudok fejlődni?
Középiskolás vagyok és naponta maximum 100g fehérjét tudok bevinni,nincs keresetem,ez tényleg nagyon max amit ki tudok gazdálkodni,ezzel meddig tudok fejlődni? (+ még növényi is megy be de tudom azt nem számolják,de valamit csak ér)
95kg vagyok,190g-ot kéne bevinnem
ha igy is 95 kilóra nőttél, nem aggódnék...
anyádék nem adnak kaját, vagy mi?
95kg vagy a kérdésedből feltételezem tapasztalatlan vagy a témában, tehát a 95kg-od nem hinném, hogy tiszta izomtömeg lenne, jó sok zsírnak is kell ott lennie...
A zsírod fentartásához pedig nem kell fehérje...
Száraz izomtömegre kellene igazából számolni azt a fehérjét... Bátyám husis 85kg-osan is fejlődig szépen napi 140gramm fehérjével... Mivel a sörhasa nem igényel fehérjét, se a hátán vagy a combján lévő hurkák...
Engem máig irritál, hogy husisnak nevezik azt, ha valaki hájas... Egészen más típusú és más szerepkörű szövet, durva tárgyi tévedés, illetve az igazság szirupos elkenése.
Kérdező, nem tudjuk, mennyi a nettó testsúlyod s az számít fehérjeigény szempontjából. Amúgy kicsit szór a fehérjeigény az embereknél, van, aki 1 g/tskg-mal is jól fejlődik saját állítása szerint, csak ugye nem ez a tipikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!