Ti hogyan mértek testsúlyt?
Figyelt kérdés
Mérleggel, jó. 2 napja egy nap alatt 4 mérleggel mértem meg magam. Mind a 4 digitális volt, a következők jöttek ki: 79,5 ; 78,5; 80; 80,5 kg. Egyszerűen szánalmas, hogy soha nem tudom, hogy hány kiló vagyok pontosan, mert mindegyik mindig mást mér. Itthon is lemérem magam, majd félóra múlva megint, nem ettem, nem ittam, csak ültem és fél kilóval többet mutat. Diéta megy, így eléggé örülnék, ha tudnám, hogy pontosan mennyit fogyok heti szinten, de nem, nem lehet, mert mindig mást már, akárhogy mérek. Látom magamon, hogy eresedek, de, ha 3 hét alatt csak 1 kiló ment le (Nem tudom, mert egy rakás hulladék az összes mérleg..), akkor ezt lehetne turbózni is, csak ugye nem tudok mihez viszonyítani.. Mihez kezdjek?2016. márc. 27. 12:28
21/23 anonim válasza:
A kissrác csak egy troll, nem ilyen buta csak tetteti mert unatkozik
22/23 anonim válasza:
A mérlegek nem megbízhatók, ezt el kell fogadni. De mivel a tstsőly ]gyis ingazodik, nem gond, ha 1 kilós pontossággal mér :D Hosszútávon érdekes a dolog úgyis. Aki dekára akarja tudni napról napra, az így járt. Mind a test, mind a mérleg elég fura dolgokra képes. Azt már megszoktam, hogy akár digitális, akár mechanikus egy mérleg, ráállok kétszer és 60-80 deka különbséget ad. A jelenlegi mérlegem most bevezette, hogy a ruhámnak nincs súlya. Ráállok egy csomó ruhában vagy anélkül, pont ugyanannyit mutat, pedig úgy bő egy kiló eltérésnek lennie kell.
Régebben jobb volt, persze összevissza mért, de sokszor ráálltam s az utolsó 3 mérést átlagoltam, az már egész OK volt :)
23/23 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy állsz rá. Az enyém ha előre dőlök, kevesebbet, ha hátra dőlök, többet mutat. 3-4 kg különbség van kábé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!