Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hogyan mértek testsúlyt?

Ti hogyan mértek testsúlyt?

Figyelt kérdés
Mérleggel, jó. 2 napja egy nap alatt 4 mérleggel mértem meg magam. Mind a 4 digitális volt, a következők jöttek ki: 79,5 ; 78,5; 80; 80,5 kg. Egyszerűen szánalmas, hogy soha nem tudom, hogy hány kiló vagyok pontosan, mert mindegyik mindig mást mér. Itthon is lemérem magam, majd félóra múlva megint, nem ettem, nem ittam, csak ültem és fél kilóval többet mutat. Diéta megy, így eléggé örülnék, ha tudnám, hogy pontosan mennyit fogyok heti szinten, de nem, nem lehet, mert mindig mást már, akárhogy mérek. Látom magamon, hogy eresedek, de, ha 3 hét alatt csak 1 kiló ment le (Nem tudom, mert egy rakás hulladék az összes mérleg..), akkor ezt lehetne turbózni is, csak ugye nem tudok mihez viszonyítani.. Mihez kezdjek?
2016. márc. 27. 12:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű, paraszt módszer. Fogom a 20 kilós kézisulyzóm, amiről ugye tudom, hogy pontosan 20kg, rárakom a mérlegre, ha ott is 20kg, akkor pontosan mér a mérleg, ha eltérés van akkor tudom hogy mennyit kell kivonni, vagy hozzáadni a mért eredményhez, hogy megkapjam a valós testsúlyom.
2016. márc. 27. 12:31
 2/23 anonim ***** válasza:
És elég ha heti 1x mérsz, lehetőleg reggel miután felkeltél.
2016. márc. 27. 12:33
 3/23 anonim ***** válasza:
:D
2016. márc. 27. 12:33
 4/23 A kérdező kommentje:
Most mértem meg magam, tegnap az itthoni 78,5 kg-ot mutatott, most 80kg kereken. :'D Ma még nem ettem, csak ittam fél liter vizet. Jó, tudom, nem kell minden nap mérni, de ez egy vicc már. Elvileg jól kéne, hogy mérjen, csináltam már én is ilyet, hogy raktam rá dolgot, amiről tudom, hogy mennyi, de ilyen ingadozás kétlem, hogy van.
2016. márc. 27. 12:35
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
Mérd fontba (lbs).Sokkal pontosabb
2016. márc. 27. 12:36
 6/23 anonim ***** válasza:
Ha összevissza méregeted magad, ne csodálkozz,hogy mindig mást mutat követhetetlenül. Eszel, iszol, kulázol stb stb. Ezért mérd mindig azonos időpontban reggel éhgyomorra, heti 1x. Nem kell túlbonyolítani.
2016. márc. 27. 12:37
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem lehet átállítani ezt sajnos.
2016. márc. 27. 12:37
 8/23 A kérdező kommentje:
Tegnap is fél liter víz után mértem és ma is.
2016. márc. 27. 12:38
 9/23 anonim ***** válasza:
Egy mérleggel kell csak mérni.
 10/23 A kérdező kommentje:
Jó, mondjuk az időpont nem volt azonos, tegnap 4 órával hamarabb mértem.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!