Ti hogyan mértek testsúlyt?
Figyelt kérdés
Mérleggel, jó. 2 napja egy nap alatt 4 mérleggel mértem meg magam. Mind a 4 digitális volt, a következők jöttek ki: 79,5 ; 78,5; 80; 80,5 kg. Egyszerűen szánalmas, hogy soha nem tudom, hogy hány kiló vagyok pontosan, mert mindegyik mindig mást mér. Itthon is lemérem magam, majd félóra múlva megint, nem ettem, nem ittam, csak ültem és fél kilóval többet mutat. Diéta megy, így eléggé örülnék, ha tudnám, hogy pontosan mennyit fogyok heti szinten, de nem, nem lehet, mert mindig mást már, akárhogy mérek. Látom magamon, hogy eresedek, de, ha 3 hét alatt csak 1 kiló ment le (Nem tudom, mert egy rakás hulladék az összes mérleg..), akkor ezt lehetne turbózni is, csak ugye nem tudok mihez viszonyítani.. Mihez kezdjek?2016. márc. 27. 12:28
11/23 anonim válasza:
Jó hát ha nem akarod felfogni amit mond az ember akkor méregesd magad napi 5x és kapj agyvérzést, ha ez jó szerinted.
12/23 A kérdező kommentje:
Jó.
2016. márc. 27. 12:40
13/23 anonim válasza:
Heti egyszer mérd magad, ugyanazon a mérlegen, a napnak ugyanazon időszakában (legjobb reggel, wc után, kaja, ivás előtt), a lakásnak ugyanazon pontján.
14/23 anonim válasza:
Át lehet váltani.A googleban van kalkulátor,ott át tudod váltani lb-ba
15/23 anonim válasza:
Hagy már ezt a fontozást te fogyatékos, nem a mértékegység a probléma. Hogy lehet ekkora idióta valaki hihetetlen
16/23 anonim válasza:
Egyébként ami nálam bevált: nem mérem magam. Le lettem róla tiltva ugyanis...
Centi és tükör. Na meg a ruhák.
17/23 A kérdező kommentje:
Jó, köszi a válaszokat. Már megérte kiírni a kérdést, mert megint felröhögtem montyn ahogy leordibálta a gyereket. :D
2016. márc. 27. 13:06
18/23 anonim válasza:
A testsúlyod ingadozik egész nap. Sőt, lefutsz a napon 10km-t, 3-4 liter vizet is kiizzadsz, vagy még többet.
Digitális mérleget használj, az olcsó vagy régi hagyományosnak önmagukhoz képest is nagy a szórása.
19/23 anonim válasza:
montypie, te nem Cortez kistestvére vagy véletlenül? Kezded felvenni ugyanazt a paraszt stílust, ha valakinek nem tetszik a kommentje!
20/23 anonim válasza:
Nem az a gond, hogy nem tetszik, hanem, hogy fogalmatlan idióta baromságokat irogat, de ez látszik a 9%-ból, ennyit elérni már tehetség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!