Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Diéta közepén vagyok, baj, ha...

Diéta közepén vagyok, baj, ha ma a zsír volt megemelve és a ch csökkentve?

Figyelt kérdés

Egyszerűen most így jött ki, hogy kb 1,2g zsír és 0,7-1g ch ment 2g fehérjével. A ch-t amúgy is ingáztatom.

Időszakos böjt szerint kajálok, az első kaja általában délután van 13-15 körül, attól függ, mennyire vagyok éhes és mikor edzek. Ekkora megy egy nagy menü, aztán később egy közepes és estére 40g-nyi fehérjével túró.

Reggel ásványvíz és kávé. Azért kedvelem ezt, mert sosem vagyok éhes, csak délután elején kezdek az lenni és nem kell annyit a kajával foglalkoznom.

Ezzel lehet játszadozni, hogy néha a zsír a több, néha a ch vagy felesleges?

2016. márc. 26. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Szívás lehet húsvétkor diétázni, de lehet hogy csak én vagyok ilyen akaratgyenge:) érdekes az étrended, mindenesetre szerintem fölösleges ezzel játszadozni de az sem katasztrófa ha néha így jön ki.
2016. márc. 26. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon egyéni... Nálam bevált, hogy időnként zsírral elszalad velem a ló. Olyankor ha lejjebb viszem a ch-t, nálam működik. Így az életmódtanácsadóm időnként sokk közeli állapotba kerül, amikor olvassa az étrendemben a füstölt csülkös bablevest, meg a töltött káposztát. :D

De van ismerősöm, akinek állítólag nagyon oda kell figyelnie a zsírbevitelre. Nem vagyunk egyformák.

2016. márc. 26. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy- két nap miatt nem dől össze a világ.
2016. márc. 26. 22:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezt én nem csalónapként értelmezem, csak most több zsír ment, mint szokott és ezért a ch-t kevesebbet tartottam, de, mint mondtam, alapból ingáztatom, szóval én ezt nem csalónapnak vagy mellézabálásnak könyvelem.
2016. márc. 26. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sem. A zsírt és a ch-t együtt figyelem. Ha a zsír több, akkor a ch-val annyival alámegyek a keretemnek.
2016. márc. 26. 22:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Na jólvan akkor, nem csinálok én hülyeséget. :)
2016. márc. 26. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:

#6: Nem vagyok hozzáértő, csak egy lelkes laikus. :)

Nálam bevált, én alkalmazom, de nem tudom garantálni, hogy mindenkinek jó. Attól, hogy nem vagy egyedül, még lehet hülyeség. ;) :D

2016. márc. 26. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Verának teljesen igaza van, ez kinek jó, kinek nem. Ki kell tapasztalni. Illetve ha nagyon alkalmi dolog, akkor nem sok vizet zavar. De ha ingáztatod a ch-t, akkor ez neked szerintem normális, s úgyis meglátod, hogy beválik vagy sem.
2016. márc. 26. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!