Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mikor kezd el arcról igazán...

Mikor kezd el arcról igazán lemenni a zsír? Hány % testzsírnál?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=mMsUO6A0K8c

Eléggé elszomorított ez a videó, én most 16% körül járok és az arcomról még mindig nem ment le. 12%-ig gondoltam, hogy lemegyek, mert ígyis 18%-ról indultam, de 10% alá nem egyszerű lemenni.. Nektek mikor tűnik el a pocokarc?

2016. márc. 19. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem szerintem olyan 16-17 korul van es igyis be van kicsit esve
2016. márc. 19. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is 16 körül van és nekem most kezd "karakteresedni" az arcom. Sajnos egész életembe kövér voltam, így nem tudom milyen leszek alacsonyabb tzs-n, de most diétázok és le szeretnék én is menni 12% körülre. 22f
2016. márc. 19. 11:58
 3/5 anonim ***** válasza:
12 alatt szokott határozottan vékony arcom lenni, addig nem nagyon változik.
2016. márc. 19. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem kicsivel 40% alatt ment le az arcomról az igen látványos fölösleg (nő vagyok), drasztikusan megváltoztam pár kiló fogyással, ami az arcomat illeti. Genetika.
2016. márc. 19. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez sajnos genetika. Nekem is az arcomrol megy le szinte utoljara. Es arcra is hizok a legkonnyebben. Aki kover, annak is vekonyabb arca van, mint nekem 18% testzsirral. De most mar lementem 13-14%korulire. Es mar fogytam arcrol is.
2016. márc. 19. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!