Egy lánynak hány gramm/testsuly kilogrammal kell szálkásítania?
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 22:21
1/6 anonim válasza:
Amennyivel le tud dobni heti fél kilót.Az anyagcsere gyorsaság pedig teljesen egyéni.
2/6 anonim válasza:
Ahogy az első írja (kivéve ugye, ha heti egy kilót akar veszteni, de ahhoz a legtöbbeknek már elég rendesen kell mozogniuk, ha nincs is gondjuk a nagy deficittel).
S még én sem fogyok annyival, mint kövérebben, igaz, ha az első szálkásításomnak vége, többé sosem leszek akkora. De kezdetben sokak jelentősebb felesleggel kezdik a dolgot, ezért írom le.
Gondolom, a szénhidrátra gondolsz, de ebben nem keveset számít a fehérje és a zsír mennyisége, ami azért nem mindenkinél pont ugyanaz, ha a tipikus a 2 és 0,5 g/ttkg is. A jelentős felesleg pedig megint bekavar, a hájnak nem kell fehérje.
De az egyéni szórás bámulatosan nagy tud lenni, így egy kósza tippel indítás után ki kell tapasztalni s módosítani a mennyiséget, ha szükséges.
3/6 A kérdező kommentje:
És mivan ha a súlyom nem változik de az alkatom igen?
2016. márc. 25. 23:13
4/6 Cortez70 válasza:
Akkor izmosodtál is közben, ami kezdőknél előfordul.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsés vagyok hogy még 1 év után is így mukodik a testem
2016. márc. 26. 08:47
6/6 Cortez70 válasza:
Lehet, vagy eddig nem edzettél elég intenzíven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!