Sajnos nem örököltem olyan jó géneket testépítésben. Onnan tudom hogy 3 hónapja járok kondizni, szedem a proteint, és talán egy kicsit fejlődtem. Attól hogy nem olyan jók a génjeim ki birom gyórni magam Vin Desellé?
genekre fogni a nem-fejlodest ostobasag
fogalmad sincs milyen genjeid vannak, egyszeruen nem jo amit csinalsz es egyszerubb ezzel leirni, hogy a mert a genek....
vannak tesztek amibol kiderul, hogy milyen a taplalkozasi tipusod, mindenkie mas, biztos ismersz olyat aki cerna vekony es zabalhat barmit es olyat is aki repat meg fuvet eszik es milyen kover...
eloszor is tap.tipusodnak megfeleloen kell etkezni, mert amig masnak jo a sok feherje, addig egy masiknak a sok szenhidrat fog mukodni
utana pedig egy normalis edzestervet csinaltatni egy edzovel, aki ismer, aki radnez, aki latja, hogyan fogsz meg egy sulyt, hogyan guggolsz le, hogyan csinalsz fekvotamaszt
ha magadtol kezdesz eszetlen gyurasba es hibas a kivitelezesed, hamar leserulsz es a gyogyulasod tobbe fog kerulni mint idoben es penzben, mintha raszannal par orat es nehany ezrest hogy beszelsz egy szakemberrel, aki megmondja mit hogyan
en egy evig jartam kondiba, es nem fejlodtem, 16ezerert kaptam szemelyre szabott edzestervet, 3 het utan a parom a legboldogabb mikor tapogat es itt ott eszreveszi a valtozast
gyurhatsz evekig, ha $zarul csinalod vagy gyurhatsz RENDESEN nehany honapig es meg te is meglepodsz mikor ujra tukor ele kerulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!