Akik elmúltak 30 évesek azok éreztek teljesítménycsökkenést a testépítésben, edzésben?
Sokat gondolkozok mi lesz,ha 30 felett leszek,fogom e bírni fizikailag úgy,mint korábban.
Még csak 27 vagyok,de emlékszem mikor olyan 20-22 voltam,simán lenyomtam 3 órás edzést is.
Ma már inkább csak 1,5-2 órát szoktam...
43 éves vagyok. Talán 1-2 éve kezdtem el konditerembe járni. Simán lenyomok 3 órás edzést is, de rájöttem, hogy teljesen felesleges. Inkább vagyok 1 vagy másfél órát de abba beleadok apait-anyait. Persze előtte dolgozom 9 -12 órákat is. (fizikai munka)
43/N
33 vagyok, 14 éve kezdtem, nagyjából folyamatos a fejlődésem, persze az élet hoz ezt-azt, voltak kihagyások, stb.
De az biztos, hogy most jobb erőben és jobb formában vagyok, mint 19 évesen, amikor elkezdtem.
Nekem nem elég annyi.
Kb ez az edzésterem.
1 óra mell
2 óra kar(bicepsz,tricepsz)
1,5 óra láb és fenék
2 óra váll és hát
1 óra hasazás
1 óra kardió.
Vannak napok,amikor az egy órás edzésekből csak a egyet csinálok meg,van,hogy kettőt.
Régen a hasazást és a kardiót egy napra tettem.De ma már túlzottan elfáradok a kettőt együtt csinálni.
És mell után már nem lenne erőm pl még egy nagy izomcsoportra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!