Akik elmúltak 30 évesek azok éreztek teljesítménycsökkenést a testépítésben, edzésben?
Sokat gondolkozok mi lesz,ha 30 felett leszek,fogom e bírni fizikailag úgy,mint korábban.
Még csak 27 vagyok,de emlékszem mikor olyan 20-22 voltam,simán lenyomtam 3 órás edzést is.
Ma már inkább csak 1,5-2 órát szoktam...
Én 33 vagyok, nő. Az edzésben nem érzek változást, azt ugyanúgy bírom, viszont sajnos nem mindig tudok eleget aludni, és látom, hogy így nehezebb fejlődni. :(
Anno 20 évesen kezdtem el edzeni, aztán mindenféle sportot kipróbáltam mellette. (Voltak kihagyások is.) Az tény, hogy huszonévesen szinte korlátlan aerob belefért nekem, pörgött az anyagcsere, kellett is ennem rendesen. :)
Nem mellre edzek 2 órát.
Karra 1-1 óra bicpesz-tricpesz.
Én könnyen hízok,így nálam a has is fontos,illetve a fenékre is kifejezetten edzek.
Arra célzok,hogy régen pl 1 óra mell után még egy másik izomcsporotot is volt erőm edzeni.
Vagy 2 óra súlyzós edzés után még 1 órát bírtam futni.
Ma már inkább külön napra teszem a futást.
Minden testreszt meg kene tudni csinalni 45 percen belul. Meg a labat is. Nekem belefer az is 30 percbe ha superszettezek -> 12 sorozat es nem pihesulyokkal.
37 vagyok, es 15 evesen kezdtem. Joval erosebb vagyok mint a 20-as eveimben, viszont a serulesekkel jobban kell vigyaznom. A huszas eveimben nem tudtam mi az, hogy konyok vagy terdfajas. :) Jo taplalkozassal es kiegeszitokkel kivedheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!