Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik elmúltak 30 évesek azok...

Akik elmúltak 30 évesek azok éreztek teljesítménycsökkenést a testépítésben, edzésben?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkozok mi lesz,ha 30 felett leszek,fogom e bírni fizikailag úgy,mint korábban.

Még csak 27 vagyok,de emlékszem mikor olyan 20-22 voltam,simán lenyomtam 3 órás edzést is.

Ma már inkább csak 1,5-2 órát szoktam...

2016. febr. 15. 09:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én 33 vagyok, nő. Az edzésben nem érzek változást, azt ugyanúgy bírom, viszont sajnos nem mindig tudok eleget aludni, és látom, hogy így nehezebb fejlődni. :(

Anno 20 évesen kezdtem el edzeni, aztán mindenféle sportot kipróbáltam mellette. (Voltak kihagyások is.) Az tény, hogy huszonévesen szinte korlátlan aerob belefért nekem, pörgött az anyagcsere, kellett is ennem rendesen. :)

2016. febr. 15. 15:27
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem mellre edzek 2 órát.

Karra 1-1 óra bicpesz-tricpesz.

Én könnyen hízok,így nálam a has is fontos,illetve a fenékre is kifejezetten edzek.

Arra célzok,hogy régen pl 1 óra mell után még egy másik izomcsporotot is volt erőm edzeni.

Vagy 2 óra súlyzós edzés után még 1 órát bírtam futni.

Ma már inkább külön napra teszem a futást.

2016. febr. 15. 16:09
 13/16 Cortez70 ***** válasza:
Megnézném akkor azt a formát, amit ilyen edzéssel összehoztál. Nem támadás, csak kíváncsi vagyok. Tudsz képet mutatni?
2016. febr. 15. 17:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam,hogy én itthon edzek,tehát nem edzőteremben.
2016. febr. 15. 20:40
 15/16 Cortez70 ***** válasza:
Az nem gond, ha van elég eszközöd, súlyod.
2016. febr. 15. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Minden testreszt meg kene tudni csinalni 45 percen belul. Meg a labat is. Nekem belefer az is 30 percbe ha superszettezek -> 12 sorozat es nem pihesulyokkal.

37 vagyok, es 15 evesen kezdtem. Joval erosebb vagyok mint a 20-as eveimben, viszont a serulesekkel jobban kell vigyaznom. A huszas eveimben nem tudtam mi az, hogy konyok vagy terdfajas. :) Jo taplalkozassal es kiegeszitokkel kivedheto.

2016. febr. 16. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!