Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondi után ha iszok proteinpor...

Kondi után ha iszok proteinport akkor nem kell otthony ilyen különleges kajákat ennem, elég a tojás+főlt rizsa?

Figyelt kérdés
Edzés után ha csak valamennyi fehérjet viszek be a szervezetembe, akkor már erősödni fogok?

2016. márc. 21. 23:15
1 2
 11/16 Cortez70 ***** válasza:
Szedheted, neked mindegy.
2016. márc. 22. 06:52
 12/16 A kérdező kommentje:
de a hasamról el fog tűnni a zsírréteg nem?
2016. márc. 22. 07:08
 13/16 Cortez70 ***** válasza:
Étrenden múlik, nem a karnitinen.
2016. márc. 22. 07:23
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Csak a FŐLT RIZSA :DDD beszarok mekkora parasztok vannak
2016. márc. 22. 07:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Miért baj, ha valaki más stílusban ír, nem értem... Van a magyar irodalmi nyelv és vannak kevésbé központi részek, nyelvjárások, szlengek, ésatöbbi. Így színes a világ.

Én inkább csak pár régies szót szeretek behozni (pl. mián), de ismerek egy csomó egyebet (pl. nőtel).

Kérdező, a karnitinhoz mit sem értek, én mindössze eszem, de a tojás remek tápanyagforrás s értékes fehérje, a rizs pedig ugye egy bevált olcsó szénhidrátforrás. Milyen különleges kajára gondolsz, csirkemell? :D Az inkább csak azért megy, hogy kevesebb legyen a zsír, de ha ez neked nem gond, akkor nem rosszabb a tojás.

2016. márc. 22. 12:19
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Ez a gyerek nem régiesen beszél, hanem csak simán prosztó.
2016. márc. 22. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!