Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondi után ha iszok proteinpor...

Kondi után ha iszok proteinport akkor nem kell otthony ilyen különleges kajákat ennem, elég a tojás+főlt rizsa?

Figyelt kérdés
Edzés után ha csak valamennyi fehérjet viszek be a szervezetembe, akkor már erősödni fogok?

2016. márc. 21. 23:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nem! a napi teljes kcal számít meg edzés után ch is kell vissza tölteni a glikogén raktárakat
2016. márc. 21. 23:22
 2/16 A kérdező kommentje:
hát azért eszek főlt rízst, abban sok a ch, na de most szedem az L-Karnitint, és félek hogy 60kg sem leszek(16/F).Szerintetek meg éri fogyasztanom akkor az L-Karnitint?
2016. márc. 21. 23:30
 3/16 anonim ***** válasza:
hát ne dőlj be ilyen kamuknak ! inkább a sárgakapszulát olvasd el
2016. márc. 21. 23:33
 4/16 A kérdező kommentje:
de az l karnitintől remélem nem fogyok olyan gyorsan le, meg remélem hogy szedek fel mellette izmot is
2016. márc. 21. 23:53
 5/16 anonim ***** válasza:
Milyen különleges kaják?
2016. márc. 22. 00:00
 6/16 Laura@ válasza:
Èn is iszom minden nap az L karnitint, napi 20perc kardiom van edzès vègén. A kardiot 1perc gyors 1fokozaton csinàlom, 1perc nehèz ès vàltakozva. Elötte kemènyen edzek izomra, ezert àltalàban 1edzèsen 2x iszom L karnitint. 64kg voltam ès 64kg vagyok 10honap edzès utàn. Nem fogytam csak àtalakult a testem. :-) edzès utàn iszok proteint.
2016. márc. 22. 03:30
 7/16 Laura@ válasza:
Tojàst reggelire eszem. Figyelj oda mikor hùst eszel csak fehèrhúst egyèl. Plusz jò ha nasizol magvakat. A sportüzletben birsz venni koplex multivitamint, ami visszapòtolja a kiizzadt àsvanyianyagokat.
2016. márc. 22. 03:34
 8/16 Cortez70 ***** válasza:
Nem sokat ér az L-karnitin. Amúgy meg nem egy edzés utáni étkezés számít, hanem a napi össz bevitel.
2016. márc. 22. 05:44
 9/16 A kérdező kommentje:
És kb. mennyibe kerül a multivitamin?
2016. márc. 22. 06:07
 10/16 A kérdező kommentje:
Az egyik rokonom 5 év alatt gyúrta ki magát, és nem diétázot, nem követte annyira tápanyagok minőségét, csak főlt rízst, és tojást evett, sőt még proteinport sem fogyasztokk, és szép strandiasra gyúrta ki magát, de egyébként ha nics rajtam felesleg, de a kockás hasam mégsem látszik a zsírtól attól szedhetem az L-Karnitint?
2016. márc. 22. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!