Texrewq kérdése:
Milyen fehérjét vegyek?
Figyelt kérdés
Nemrégiben elkezdtem erősíteni hetente legalább 4-szer szoktam de nem súlyzós edzések hanem saját testsúllyal. Általában este szoktam foci edzés után és vacsora után.
80kg vagyok és 182 cm. Tudnátok ajánlani egy fehérjét amit erősítések után betolok?
2016. márc. 19. 20:36
11/15 Cortez70 válasza:
Edzés előtt 1-1.5 órával kellene kaja. Edzés után ha lefekszel akkor kellene a turmixba ch is, pl zabliszt vagy elrágcsálsz mellé pufirizst.
12/15 anonim válasza:
Vegyél olyan amilyenre van lóvé. Kezdésnek mhn whey jó, ha később komolyabb súlyzós edzést csinálnál akkor valami minőségibb
13/15 A kérdező kommentje:
Rendben van köszi a válaszokat még annyi hogy most 2 fehérje között gondolkozom az egyik a 100% Whey Protein Professional a másik meg a 100% Whey Pro melyiket vegyem meg?
2016. márc. 19. 22:19
14/15 Cortez70 válasza:
Az mhn is minőségi, csak nincs tele adalékanyagokkal. Én ezt veszem évek óta vagy biotech nitro pure wheyt.
15/15 tap bela válasza:
No itt az igen nagy probléma. A kérdező még csak azt a fáradságot sem vette, hogy megnézze, a többiek ajánlatát az MHN 100% whey prot?!?! Mert akkor már is nem lenne több kérdés, mivel az MHN-ben nincs hozzáadott taurin, dextroz, aszpartam. Mert ugyebár ezek nem valós fehérje!!!
MHN 100%-os whey pro csak a fehérjét és az ízt tartalmazza. Ára ehhez képest nagyon jó, hiszen 3kg ára 10.000Ft és + adnak mellé 1.200Ft értékben n.o. fokózot ajándékba, sőt a szállítás is ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!