Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mutogatja magát szinte...

Miért mutogatja magát szinte mindenki, aki ezzel a sporttal foglalkozik?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy aki testépít, állandűan mutogatja magát facen, instán, stb helyeken. Főleg a 30 év alattiak.

Tele van a net feszengő majmokkal, meg csücsörítő pitsákkal.

Más sportok képviselői, pl szertornászok miért nem csinálják ezt...?

2016. márc. 19. 18:41
1 2 3 4 5
 41/46 Cortez70 ***** válasza:
Egy kérdést töröltettem, mert nem volt már értelme a vitának. Én tudok bunkó lenni, simán felvállalom. Viszont rengeteget segítek is másoknak.
2016. márc. 20. 12:01
 42/46 anonim ***** válasza:
Nem baj van tartásom.:D
2016. márc. 20. 12:02
 43/46 anonim ***** válasza:
Mint például nekem Cortez:).
2016. márc. 20. 12:03
 44/46 anonim ***** válasza:
Sok mindenkit kifárasztok a teremben 3 személyi edzőt kifárasztottam a kérdéseimmel amikor kezdtem:D
2016. márc. 20. 12:03
 45/46 anonim ***** válasza:
Mindenki tudja aki figyelmesen olvasta,hogy miért töröltetted.Azért,mert szembesítettelek vele,hogy hazudsz magadról,és ezt nem tudtad elviselni.Azt,hogy tudsz bunkó lenni,azt mindenki látja,nem is ezt kellene bevállalnod,mert ez világos.Azt pedig tudom,hogy sokaknak segítesz,nem ezzel van kifogásolni valóm.
2016. márc. 20. 12:11
 46/46 Cortez70 ***** válasza:
Akkor ezt megbeszéltük. :)
2016. márc. 20. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!