Miért mutogatja magát szinte mindenki, aki ezzel a sporttal foglalkozik?
Azt vettem észre, hogy aki testépít, állandűan mutogatja magát facen, instán, stb helyeken. Főleg a 30 év alattiak.
Tele van a net feszengő majmokkal, meg csücsörítő pitsákkal.
Más sportok képviselői, pl szertornászok miért nem csinálják ezt...?
Ez aztán nyomós érv.És ugye megint én kisgyerekeztem,meg viselkedtem tahón,te komolyan ezt látod a beszélgetésből?
Nem mersz őszinte lenni Cortez,megint csak sarat dobálsz.Nem működik,fogd már fel.
"Hát bocs, de nem fogok azért megsülni és takargatni magam, mert izmosabb vagyok, mint az átlag."
Erre már válaszoltam,nem akartad megérteni.
Ez olyan, mint amikor valakinek azért van drága telója, mert bu-ziskodni akar vele. És nyilván van olyan ember is, akinek tényleg szüksége van rá munka miatt, tényleg hasznos neki vagy mittudomén.
Sok nyomorék legszívesebben télen is trikóban lenne, mert nem tud a buzulás nélkül meglenni. Meg van, aki tényleg praktikusságból veszi fel. Erre értette.
xDD én itt elvagyok:DD
Ahogy Füzessy Tibor mondta: "A sport legalább ad egy gerincet."
Na most ez nagyképűen hangzik de nekem egy sport orvos 1hónapja mondta, hogy baromi jó a gerincem.
És Füzessy ezt is mondta: "érdemes fiatalabb korban elkezdeni."
Na ezt a dagadék,csontváz otthonülő f/aszoknak írtam akik nem csinálnak semmit és ők akarják a sportolókat vagy külön testépítöket kritizálni(!!!), hogy jaj de mutogatozik ott trikoban(ez nyáron talán kiteszik a lábukat TALÁN vagy ugye az ujj évi fogadalom a teremben), ez felfújóporozik így könnyű...
Akkor szpják le a bránerem.
De egyébként nem kell másokkal foglalkozni hogyha főleg nem tetszik.
Azt várnám,hogy vállald is fel,hogy milyen vagy,és ne terelj.Mutass rá,hogy hol kezdtem én a beugatást! Na ez a baj látod.Bezzeg,ha én kiskcsögznék,kisgyerekeznék,arra már nem mondanád,hogy "Hát te ilyen vagy.Nem kell komolyan venni" hanem felkapnád a vizet rögtön.Így van,vagy nem?
Egy másik kérdést töröltettél,mikor szembesítettelek a saját viselkedéseddel,mert képes voltál azt letagadni,meg duzzogva írtad,hogy nem fogsz ide írni már,mert mindenről a sok gyökér kisgyerek tehet,és mennyire unod már a vitát.Ehhez képest buzgón kötekedsz azóta is,mert élvezed.Ez a bajom,hogy nem vagy hiteles.Bár ezzel nem engem égetsz,te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!